nazgol231 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 220 عنوان دوست حسود 41 بازدید | 4 پست بچه ها شده یه دوستی داشته باشید که خیلی دوستش داشته باشید ولی حسود و منفعت طلب باشه؟ از اینا که تا یه اشتباهی میکنه جوری برخورد میکنه که انگار تقصیر توعه، و نمیخواد جلو بقیه خودشو بد کنه؟ چیکلر کردین؟ حذف کردین پشیمون شدین؟ امروز | 00:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazgol231 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 220 من داشتم و گذاشتمش کنار حوصله اخلاقای این مدلی روندارم نمی دونم چرا ولیمن چون خیلی رو خودم زوم میکنه و همیشه اعتماد به نفسم پایینه فکر میکنم مشکل از منه. نمی دونم چرا ولی هر جا که میرم دانشگاه، دوست، مدرسه و... بهم حسادت میکنن واسه همین بی اعتماد و بدبین شدم.
waooo عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 219 نمی دونم چرا ولیمن چون خیلی رو خودم زوم میکنه و همیشه اعتماد به نفسم پایینه فکر میکنم مشکل از منه. ن ... متاسفانه ادمای حسودجوری رفتارمی کنن باطرف که احساس حقارت کنه درمقابلشون،،ارتباطت باهاشون کم کن خودت به ارامش میرسی،،اعتمادبه نفستم ببربالا دختر
shaylee عضویت: 1404/06/16 تعداد پست: 749 نمی دونم چرا ولیمن چون خیلی رو خودم زوم میکنه و همیشه اعتماد به نفسم پایینه فکر میکنم مشکل از منه. ن ... منم همینجوریم