استادمعین مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 1242 عنوان جوابمو نمیده 39 بازدید | 8 پست بچه ها من با یکی دوستمبعد این چند روز مریض شده ینی ویروس گرفته تو این چند روز هم خیلی کم آنلاین میشد و امروزم از صبح جوابمو نمیدهبنظرتون سرش یه جا دیگه گرمه؟چون مریضیش سرماخوردگیه ینی از صبح تا آلان گوشیشو چک نکرده غم بی پایانم🖤 امروز | 00:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوانه_های_امیدم عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 8974 از منم اینجودی بودواینکه سرکارم میرفتیارفت مسافرت منو یادش رفت انگار... ولی بعد خوب شد.. فهمیدم مدلشه..البته نمیدونم اونقدر شناخت ندادم ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم
استادمعین مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 1242 نمیخاد ک جوابتوبده آخه اون خودش بهم پیام میداد همش حالا تو این چند روز که مریض شده اینجوری میکنهروز اول که مریض شده بود هم خودش بهم پیام داده بودکه داغونم و حالم خیلی خرابه و سرم زده بودم و ایناولی بازم اگه میخواست از صبح میتونست بهم پیام بده غم بی پایانم🖤
nnnnlhhkdjj عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 5822 آخه اون خودش بهم پیام میداد همش حالا تو این چند روز که مریض شده اینجوری میکنهروز اول که مریض شده بو ... بهانس ولش کن توعم
استادمعین مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 1242 از منم اینجودی بودواینکه سرکارم میرفتیارفت مسافرت منو یادش رفت انگار... ولی بعد خوب شد.. فهمیدم مدلش ... ینی تو رو نمیپیچوند فقط مدلش بود؟ غم بی پایانم🖤
جوانه_های_امیدم عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 8974 ینی تو رو نمیپیچوند فقط مدلش بود؟ آره درگیر کارشه و اولویت کارش ارجحیتهمایکماهه باهمیم ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم
استادمعین مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 1242 آره درگیر کارشه و اولویت کارش ارجحیتهمایکماهه باهمیم اینم که انقد کارش رو ارجحیت بده واقعا بدهمن خودم تایمی که سرکارم اصلا گوشی چک نمیکنم ولی خونه که اومدم جواب میدم حداقل غم بی پایانم🖤
جوانه_های_امیدم عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 8974 اینم که انقد کارش رو ارجحیت بده واقعا بدهمن خودم تایمی که سرکارم اصلا گوشی چک نمیکنم ولی خونه که اوم ... خب خونه جواب میده ولی صبح تا ظهر سرکاره ظهر زتگ میزنه پیام میده بعد میره تااااشباما خیلی کلا نظم داره ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم