2777
2789
عنوان

اپیلاسیون.......

| مشاهده متن کامل بحث + 2472 بازدید | 202 پست
اره والا مراقب خودم بودم مریض نشم بیفتم گوشه خونه 😂😂هیچکس نیاد بگیرتم 😂😂😂

😂😂😂😂 منم چندماه دیگه صبر کنم دیگه از ترس مریض شدن درمیام بعد هر بلایی خاستم یر خودم میارم 😂 والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جوری درستش میکنید که نه شل میشه نه سفت  والا هربار افتزاح میشه و موهارو اصلا نمیکنه

اب حتما باید جوش باشه،یه کم اب و پودر رو قاطی میکنی،شل نشه خمیری بشه،۱۰ دقیقه بذار کنار،اگه خیلی سفت شده بود چند قطره اب جوش دوباره اصافه کن،بعد استفاده کن،پوست خیس نباشه

شاید مهمترین فکری که باید در مورد ازدواج کرد همینه که این آدم میتونه پدر خوبی برای بچه من باشه؟ وقتی پای بچه وسطه  حتی خود آدمم دیگه خیلی مهم نیست
😂😂😂😂 منم چندماه دیگه صبر کنم دیگه از ترس مریض شدن درمیام بعد هر بلایی خاستم یر خودم میارم 😂 وال ...

ای جانم میخوای عروس بشی 

مبارکه 

چن‌ماه دیگه انواع اقسام اجسام وفلزات رو درونت فرو نکنی چون راحت شدی  از مریضی😃

من از این موم گرم کن خشابی ها گرفتم ولی چون بچه کوچیک دارم حوصلم نگرفته تا حالا درست امتحان کنم یه تیکه از دستم رو با کاغذ انداختم پد نداشتم پوستم قرمز شد هنوزم لکش مونده آخه پوستم نازک و حساسه