2777
2789
اپیلاسیون بد نیس اما وقتی ماهی یک بار بیشتر باشه باعث افتادگی پوست میشه

خییییلی ام بده عوارضش رو تو سه چهار سال کاملا نشون میده تازه من دو ماهی ی بار میرفتم تو مجردی

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
منم موهام خیلی کم شد با اپیلاسیون حالا خدا رو شکر زود فهمیدم و زیر بغلم داغون نشد‌ البته ی بار ی غده ...

مرسی بابت راهنمایییت خییییلی گلی عزیزمم دیگ عمرا برم حوصله ی غده اینا ندارم جنگل بشم بشره

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر غدد لنفاوی که زیر بغل وجود داره و نزدیک سینه است باعث تحریک شون میشه  برای دوست من عفو ...

بله منم ی بار غده زیر بغلم پدرم رو درآورد در اثر اپیلاسیون. من ده سال اپیلاسیون رفتم و الان پشیمونم اونم بدجور. هر چی میاد سریع فکر میکنیم خوبه. اصلا به عوارضش فکر نمیکنیم الان باید خودم رو بکشم تا این سلولیت رون پام رو از بین ببرم که بر اثر اپیلاسیون و کشیدگی پوستم ایجاد شده.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
هنوزم میرین ؟

نه دیگه غلط بکنم از بعد ازدواج نرفتم سه ساله

جدا؟من اپیلاسیون نمیرم اما از مومک اماده استفاده میکنم

چه فرقی داره گلم. خب همونه دیگه. تازه اونا ی کم حرفه ای تر هستن

اره بنظرم نمی ارزه .همون  واجبی بهتره

تازه سفید هم میکنه و موها رو کم میکنه و ضد سرطان هم هست. البته اگه اصل باشه. من از سایت حیات سبز آیت الله تبریزیان میخرم بسته ای ۱۵۰۰ تومن

بله منم ی بار غده زیر بغلم پدرم رو درآورد در اثر اپیلاسیون. من ده سال اپیلاسیون رفتم و الان پشیمونم ...

وای من همه بدنم رو اپیلاسیون میکنم به جز ناحیه های حساس یعنی دست و پا هم ضرر داره؟

روجعبش شکل یه تیغ کشیده ؟میشه عکسشو بفزستی لطفا

نه گلم این که میگم اصلا بسته بندی نیست‌ بسته بندیا زرنیخ یا همون آرسنیک رو نداره بوی خیلی بدتری هم داره‌

من از سایت حیات سبز میخرم برام پست میکنن هر دفعه ده تا میخرم حداقل. ی بسته اش واسه کل بدنم کافیه. همه جا هم میزنم حتی کمر و شکم رو‌. موادی که توی داروهای شیمی درمانی هست توش وجود داره و بدن رو به خصوص در مقابل سرطان سینه و رحم و برای مردان پروستات واکسینه میکنه.

پادرد و کمردرد رو از بین میبرهمن خییییلی راضی ام دیگه پادرد ندارم.

وای من همه بدنم رو اپیلاسیون میکنم به جز ناحیه های حساس یعنی دست و پا هم ضرر داره؟

دست کمتر پوستش کشیده میشه اما پاها به مرور نابود میشه به خصوص رون پا

پس چکار کنم که موها به مرور نازک بشن و دیرتر دربیان😕

من از نوره اصل استفاده میکنم گلم. اگه بری لیزر هم خوبه