2777
2789
زير بغلت رو ك ليزر كني براي موهاي زائد خود ب خود پوستت روشن ميشه

تجربه داري؟

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
دوبار بری اپیلاسیون خودش سفید میش موهاتم خییییلی کم میش لیزر ضرر داره اپیلاسیون بهتره گلم

گلم اپیلاسیون از لیزر ضررش بیشتره. هر چند جفتش ضرر داره. طرف سالی نهایت شش بار لیزر میکنه و تموم میشه. اپیلاسیون پوست رو به شدت آسیب میزنه و شل میکنه و کلاژن هاش رو از بین میبره. این رو از کسی میشنوی که خودش ده سال فقط اپیلاسیون میکرده 

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه داري؟

عمم زيربغلش مثل قير بود از سياهي اصلا ي چيز افتضاح 

با ليزر عالي شده 

خودمم شروع كردم يك دوره رفتم 

منتها من زيربغلم سياه نيست كلا فكر نكنم تغيير خاصي كنم براي رشد نكردن موهام ميرم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

روغن نارگیل و زاج رو به عنوان ضدعرق استفاده کن. البته من کرم ضدعرقش رو آماده از ی کانال خریدم. فوق العاده راضی ام. همیشه نرم و خوشبو و سفید میمونی تو گرمای پنجاه و پنج درجه هم عرقت بو نمیگیره. عرق میکنی اما بو نداره.

از ماسک لیموترش و ماست و زردچوبه هم میتونی استفاده کنی.

برای اصلاح هم از نوره استفاده کن من ی سال هست استفاده میکنم خیلی راضی بودم.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
هیییییییع    

باور کن پوست رونم به خاطر اپیلاسیون سلولیت شد  با اینکه من لاغرم. حالا باید خودم رو بکشم ببینم خوب میشه این سلولیت لعنتی یا نه.

گفتم تجربه ام رو به شما هم بگم.

تازه من پوستم خیییییلی سفت و جوون بود اون موقع ها افراد بالای سی سال که اگه برن قشنگ سه چهار سال بعد عین پیره زنا پوستشون شل میشه.

ي نفر بعم گفت عرق كاسني و حنا رو مرتب بزار سفيد ميشع 😓

كاسني و گلاب هم قاطي كن اسپري كن جاهاي تيره رو 

وليييي كرم مرطوب كننده بزن ك خشك نشه اگزما بگيري

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
ن چیش خطرناکه؟من 6 ماهه ک اپیلاسبون کل بدن میرم اگ طرف ماهر باشه خیلی چیز خوبیه

به خاطر غدد لنفاوی که زیر بغل وجود داره و نزدیک سینه است باعث تحریک شون میشه 

برای دوست من عفونت کرده بودن دکتر بهش گفته بود در اثر اپیلاسیونه 

باور کن پوست رونم به خاطر اپیلاسیون سلولیت شد   با اینکه من لاغرم. حالا باید خودم رو بکشم ببین ...

ینی دیگ نرم؟آخه خیییییلی موهام کم شده خیییییلی کمتر شده پس چیکارکنم؟

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم

وقتی رفتی حموم اول لیف بکش بعد نرم کننده بزن بدنت بعدم موهای زائدوبزن 

اینطوری هر سری بکنی سفید میشه خودمم این کارو میکنم

امیر حسینم نفسه منه عاشقشم 😍😍باباییشم همه کسمه 👪
 ینی دیگ نرم؟آخه خیییییلی موهام کم شده خیییییلی کمتر شده پس چیکارکنم؟

منم موهام خیلی کم شد با اپیلاسیون حالا خدا رو شکر زود فهمیدم و زیر بغلم داغون نشد‌ البته ی بار ی غده درآورد به خاطر اپیلاسیون لعنتی و تحرژک غدد لنفاوی اینقد دکتر و سونو و اینا رفتم پدرم دراومد آخر خودش خودبه خود خوب شد.

من الان از نوره اصل زرنیخ دار یا همون واجبی استفاده میکنم باور کن اگه لیزر هم بری ضررش کمتر از اپیلاسیون لعنتی هست.