2777
2789
عنوان

پیرو تایپک

82 بازدید | 18 پست

واقعا تایپکم ترکید؟🙂. ...خیلی بده بخدا یک چیزی بر مرادتون خوش نمیاد گزارش میزنید چی گفتم مگه ؟خیلی دوستانه ازتون خواهش کردم :)ممنونم واقعا که احترام به نطر برا بعضی ها تعریف نشده نمیشود نمیشود نخواهد شد 🤝🙂

کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی چی شده ای بابا

سلام ❤گفتم اینجا خانم باردار هست درباره جزیره تایپک نزنید حالشون بد میشه :)خیلی هم محترمه بود واقعا

کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

سلام ❤گفتم اینجا خانم باردار هست درباره جزیره تایپک نزنید حالشون بد میشه :)خیلی هم محترمه بود واقعا

واییی اره زن باردار هست خو اینجا چه به سیاسی بودن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تاپیکت چی بود ؟ احساس میکنم توش بودم ولی خب من یک دلقک ماهی ام

متنش این بود

وظیفه انسانیم حکم کرد بگم :)🫀❤دوستان این روز ها دیدم با عناوین مختلف اینو میزنید و گاها حتی جزییاتشو میگید ....

عزیزان اینجا سایت بارداری هم هست برخی ها تو این دوران حتی حساس تر میشن ....شاید بگید خوب عنوان دید نیاد ولی بعصی ها کنجکاون میان میبینن حالشون بد میشه .🤝...

لطفا اگه میشه تایپک در این مورد نزنید بله پرونده پیچیده ای همه هم با وجود اینترنت یک چیزایی شنیدن اتفاقا فرا وحشتنکات هم تو تاریخ افتاده تو کشور های مختلف دوران مختلف ....دیگه نیاز نیست اینجا دوباره بحثش شه ....

ممنونم ازتون 🤍💫

واییی اره زن باردار هست خو اینجا چه به سیاسی بودن

الان صبح یک خانم باردار هم بودن گفتن حالشون بد شد بخدا بده این کارا با جزئیات هم ميگن همه چیرو😐😐

متنش این بود وظیفه انسانیم حکم کرد بگم :)🫀❤دوستان این روز ها دیدم با عناوین مختلف اینو میزنید و گ ...

آها نه حق داشتن، ببخشیدا ولی این سایت من و شما و باردار نداره، شاید یه خانوم باردار بخاد درمورد دعوای خانوما با شوهرشان خبر دار بشه

موافقمدیگه هرکی میخواست بفهمه فهمید حس میکنم تاپیک زدنشون برای متشنج کردن جوه

اوهوم 🤝

الان صبح یک خانم باردار هم بودن گفتن حالشون بد شد بخدا بده این کارا با جزئیات هم ميگن همه چیرو😐😐

هرچی بگی فایده نداره کم سن ها لجبازهایشون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آها نه حق داشتن، ببخشیدا ولی این سایت من و شما و باردار نداره، شاید یه خانوم باردار بخاد درمورد دعوا ...

حق داشتن بترکونن؟

چرا کار خوبیه درباره یک چیزی با جزئیات وحشتناک توضیح بدن ؟مادر باردار امکان داره حالش بد شه یا اصلا آدم عادی هر چی بوده الان اينترنت هست همه فهمیدن نیازی به اینقدر بازگویی نیست

هرچی بگی فایده نداره کم سن ها لجبازهایشون

بعضی هاشون سنشون از منم بیشتره

چی بگم بیخیال فقط وظیفه انسانیم بود بگم واقعا

حق داشتن بترکونن؟ چرا کار خوبیه درباره یک چیزی با جزئیات وحشتنکا توضیح بدن ؟مادر باردار امکان داره ...

ببین عزیزم free will آدما همشون اختیار دارم هر کاری رو که دوس دارم انجام میدن، اگه سایت اجازه میده دیگه منو تو که نمیتونیم جمش کنیم، ثانیاً زنده باردارو کسی مجبور نمیکنه تو سایت بمونه، شاید زیاد توش ولی اصلاً لازم نیست طولانی مدت توش بمونه، FREE WILL

ببین عزیزم free will آدما همشون اختیار دارم هر کاری رو که دوس دارم انجام میدن، اگه سایت اجازه میده د ...

اوکی پس حق نداشتن تایپک منو بترکونن بالاخره منم آزادم نظر خودمو بگم... اونقدر عقده ای هستن که باب میلشونن نباشه می ترکوندن ولی من تا حالا برا یک نفر هم گزارش نزدم .....