2777
2789
عنوان

خواستگارم

248 بازدید | 41 پست

خانما خواستگار دارم مهندس شرکت نفته

ولی خونوادگی خسیس ان دوساله دارن میان خواستگاریم من و پسره همو ندیدیم من یه مدت پیش عکساشو دیدم

خواستگار خوب نداشتم جز یکی خوب بود و تا قبل عقد ب هم خورد

24سالمه

جای من بودین قبول میکردین بگین چه کنم

دختر فارس 🥰🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولداری که پولش خرج تو نشه فقیره

یعنی چون خونواده اش خسیسن ردش کنم ؟

من هنوز باهاش ننشستم حرف بزنم

ولی خب احتمال زیاد اونم خسیسه دیگه

دختر فارس 🥰🌿

ببین با آدم خسیس ساختن پیرت میکنه

فردا مریض شی باردار شی به سختی و منت برات خرج میکنه اگرررر بکنه

رسم و رسوم هارو بجا نمیارن، تو دلت می مونه

بچت لباس میخواد فامیلت مراسمی چیزی بشه کادو میخواد از من گفتن

شاید واسه زنش خرج کنه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
ببین با آدم خسیس ساختن پیرت میکنهفردا مریض شی باردار شی به سختی و منت برات خرج میکنه اگرررر بکنهرسم ...

بله دقیقا تجربه اش ودر فامیل داریم

دختر فارس 🥰🌿

خسیس در چه حد چجوری؟

ببین الان دارن هر کاری میکنن خونواده اش دست و دلباز به نظر بیان نظرمو جلب کنن

ولی خوب من شنیدم خسیس ان در سطح شهر معروفن

دختر فارس 🥰🌿

میترسم ردش کنم گزینه خوبی دربیاد بعدا

الکی رد نکن. چند جلسه برید بیرون ببین چجوریه اگه به دلت نشست قبول کن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.