2777
2789
عنوان

اگههه

120 بازدید | 25 پست

موقع معاشقه با همسرتون و رفتین تو حس از بدنتون ایراد بگیره واکنشتون چیه ؟

مثلن بگه چرا چاقی شکم داری ؟ چرا اونجات سیاه هست؟ چرا مثلن باسن نداری؟ بعد هم هر هر بخنده

به نظرتون توهین نیست ؟ یا من زیادی حساسم که به خاطرش میخوام بهم بزنم 😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره غرورم شکسته نامزدیم البته دخترم

عزیزمم ناراختی ندارع یا ایراد بگیر شونش سر جاش یا شایدم گفته شماعم بخندی یا خیلی راخت صحبت کنین راجبش بگین ناراحت میشین

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

اگه داعم بگه معلومه خوشش نمیاد این بعدا مشگل ساز میشه

ولی اگه چند باری مزه پرونی کرده شعور نداره ی چند بار ازش ایراد بگیر دیگه در دهنشو میبنده

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

م یکم شکم دارم خودمم قبول کردم همسرم گف خیلی شکمتو دوس دارم و اینا واقعا ذوق میکنه میبینه🤦🏼♀️🤣 ولی خب میگف برا خودت میگم شکم نداشتی باشی بهتره فردا یکم بری تو سن خیلی بیشتر میشه و اینا لباس بپوشی قشنگ نیس خودمم صافع باشه بیشتر دوس دارم ناراحت نشدم خب شاید منم جاش بودم میگفتم واقعا

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

م یکم شکم دارم خودمم قبول کردم همسرم گف خیلی شکمتو دوس دارم و اینا واقعا ذوق میکنه میبینه🤦🏼♀️🤣 ول ...

اصلن عزیزم من میرم باشگاه آنچنان ندارم اون رحمه دیگ نمیتونم رحم بردارم که عاقا دوست داره تخت تخته باشه باسنم ژنش ندارم چیکار کنم هرچی میرم باشگاه درست نمیشه خودش خیلی از من داغون تره لاغر لاغره یه پاره استخونه ولی من به بار به خودم اجازه ندادم ایراد بگیرم