fatyrn مدیر استارتر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 26 عنوان خانوما کمککک 147 بازدید | 10 پست سلام خانوما شبتون بخیرمیخواستم راجب یه موضوعی که خیلی درگیرش شدم ازتون مشورت بگیرمشوهرم چند وقتیه خیلی رفتاراش عجیبه تا اخرشب خونه نمیاد میگه پیش دوستشه همش خونه دوستش میمونه رفتار خیلی صمیمانه ای باهم پیدا کردن نمیدونم چه اتفاقی داره میوفته دیروز | 23:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سالیوان_2020 عضویت: 1404/11/19 تعداد پست: 74 چطوری بفهمم ببخشید ولی مثلا تو رابطه باهات اوکیه؟اصن چن روز یه بار رابطه دارین؟اگه کمه اگه بهت زیاد تمایل نداره امکان دارهولی اگه خیلی با دوستش صمیمیه امکانش هست یه چیزی میکشن یا یه غلطی دارن میکنن هزارتا فکر میاد تو ذهن ادم گوشیشو چک کن
fatyrn مدیر استارتر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 26 ببخشید ولی مثلا تو رابطه باهات اوکیه؟اصن چن روز یه بار رابطه دارین؟اگه کمه اگه بهت زیاد تمایل نداره ... جدیدا خیلی کم چون شبا خونه نمیاد یا دیروقت میادگوشیشم همش پیش خودشه نمیتونم چک کنم
گل_سرخ123 عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 15968 اره ببخشید ولی به غسل و اینا اهمیت میده؟بعد اومدنش میره حموم؟اگه نه که این مورد کنسله 😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐
سالیوان_2020 عضویت: 1404/11/19 تعداد پست: 74 جدیدا خیلی کم چون شبا خونه نمیاد یا دیروقت میاد گوشیشم همش پیش خودشه نمیتونم چک کنم خب یخورده مشکوکه شب که اومد خونه خواب بود چک کن