2777
2789
عنوان

جرمگیری دندون

83 بازدید | 14 پست

چطوری انجام میدن درد داره؟شنیدم بعداز جرمگیری بیشتر جرم میگیره .لطفا تجربه هاتونو میگین

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه درد نداره به اون صورت ولی خوب ی لایه از مینای دندون میره دیگه و مراقبت میخاد مسواک هرروز و...

برای شما دوباره جرم گرفت؟

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
اکسم دندوناش پر جرم بود گفتم برو جرم گیری گفت دندونام خراب میشه . منم کات کردم🤣

منم احساس میکنم لق میشه دندون بعداز جرمگیری

بعدش بیشترشد جرمش؟

اره

چای میخوردم درد میگرفت آب میخوردم درد میگرفت تا ی مدت

همون رستاکوچولوام 😌 ایـــرانــIRAN🖤😔بمونه یادگاری از 1404/10/18️...ایران من! جان اگر دهم میشوی ایران قبل؟ ️ ..... اصالتم،افتخارمه'Lor💛⚡️💪

من دو سال پیش زدم ولی از قبل بهتره من چای قهوه زیاد میخورم دکتر گفت بهد اینا باید مسواک بزنی یا بعد ...

من چایی هم زیاد نمیخورم ولی پشت تموم دندونام سیاه شده داره میاد سمت جلو جنس دندونام خیلی بده

اره چای میخوردم درد میگرفت آب میخوردم درد میگرفت تا ی مدت

چ دردناک

من چایی هم زیاد نمیخورم ولی پشت تموم دندونام سیاه شده داره میاد سمت جلو جنس دندونام خیلی بده

منم پشتشون سیاه بود اوکی کرد برام ممکنه پوسیدگی باشن که میتراشه با کامپوزیت درستشون میکنه،من بخاطر ارتودنسی پیش یه نادون دندونام خراب شد و سیاه با کامپوزیت جرم گیری اوکی کردم

خدایا شکرت🙂❤