2777
2789
عنوان

کنکور بدم

105 بازدید | 10 پست

من تجربی ام ولی شرایط کنکور دادن رو ندارم و نمیخوام بدم. دارم بین اینکه روانشناسی ازاد بخونم یا اینکه برای کنکور هنر بخونم برای اون رشته ای که میخوام هم کلاس برم، موندم. نظری ندارید؟ تجربه ای، چیزی...انقدر سردرگمم واقعا نمیدونم چیکار کنم مخم داره میترکه

کنکور بده عزیزم

خب جونم براتون بگه که امروز من از سایت میرم براااااای همیشه دیگ حتی به عنوان خواننده خاموش هم اینجا نیستم 🌹🌸من یه دخترم که از خودم متنفرم ❤️ااز کاربرای سایت خیلی زخم زبون خوردم امیدوارم روزی توی شرایط من قرار بگیرن تا کسی رو قضاوت نکنن🌸قاضی فقط خداست🙂🙃از مردای خاله زنک سایت بگم ک واویلاااااااا بماند به یادگار از پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405🤍 دم رفتن ی چیزی بگم بترسونمتون صد سال دیگ نی نی سایت پر میشه از اکانت هایی که صاحب هاشون فوت شدن🙀😱یه چیزی هم بگم ب اونایی که همش پزشکی پزشکی میکنن پزشک ها هم ادمن مثل شما هر شغلی در جایگاه خودش محترمه و نه از شغلی بالاتره و نه پایین تره اگه بخوایم بالاتر پایین تر کنیم دست بالا دست زیاده کسایی که پزشک هستین حرف اصلیم با شماهاست به کسی بی احترامی نکنین آسمون پاره نشده شما بیوفتین زمین خیلی از شماها بهترم هست البته پزشک مهربونم و خوووبم زیاد دیدم 🤍😍😍😍🌸وشاید یکسریا حس کنن من حسادت کردم و واقعا برام مهم نیست چی فک میکنید خب دیگ خیلی حرف زدم🌸😂خدا نگهدارتون 😁🌹🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هنر؟

اوهوم

خب جونم براتون بگه که امروز من از سایت میرم براااااای همیشه دیگ حتی به عنوان خواننده خاموش هم اینجا نیستم 🌹🌸من یه دخترم که از خودم متنفرم ❤️ااز کاربرای سایت خیلی زخم زبون خوردم امیدوارم روزی توی شرایط من قرار بگیرن تا کسی رو قضاوت نکنن🌸قاضی فقط خداست🙂🙃از مردای خاله زنک سایت بگم ک واویلاااااااا بماند به یادگار از پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405🤍 دم رفتن ی چیزی بگم بترسونمتون صد سال دیگ نی نی سایت پر میشه از اکانت هایی که صاحب هاشون فوت شدن🙀😱یه چیزی هم بگم ب اونایی که همش پزشکی پزشکی میکنن پزشک ها هم ادمن مثل شما هر شغلی در جایگاه خودش محترمه و نه از شغلی بالاتره و نه پایین تره اگه بخوایم بالاتر پایین تر کنیم دست بالا دست زیاده کسایی که پزشک هستین حرف اصلیم با شماهاست به کسی بی احترامی نکنین آسمون پاره نشده شما بیوفتین زمین خیلی از شماها بهترم هست البته پزشک مهربونم و خوووبم زیاد دیدم 🤍😍😍😍🌸وشاید یکسریا حس کنن من حسادت کردم و واقعا برام مهم نیست چی فک میکنید خب دیگ خیلی حرف زدم🌸😂خدا نگهدارتون 😁🌹🌹

روانشناسی آزادم اکثر جاها با کنکوره فک کنم فقط یادگار امام با سوابقه از چت جی بی تی بپرس

نه دیگه اکثرا بدون کنکوره. استارتر اگه برای رسیدن به علاقه ات حتما باید کنکور هنر بدی کنکور بده اگه میتونی با کلاس آموزشگاه به خواسته ات برسی برو رشته روان شناسی بخون و آموزشگاه موسیقی . نظر من اینه ولی تصمیم نهایی رو خودت باید بگیری

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

نه دیگه اکثرا بدون کنکوره. استارتر اگه برای رسیدن به علاقه ات حتما باید کنکور هنر بدی کنکور بده اگه ...

برو دفترچه دانشگاه آزاد و دانلود و مطالعه کن ،تهران جنوب و تحقیقات و شرق و من تا جایی که خبر دارم با کنکوره

به نظرتون منی که تجربی بودم، درسای هنرستانی هارو مثل خودشون نخوندم، و هیچی هم بلد نیستم و دارم از صف ...

اونش دیگه ب خودت بستگی داره قشنگم ولی امیدوارم که موفق بشی و بهترینها برات رقم بخوره

برو دفترچه دانشگاه آزاد و دانلود و مطالعه کن ،تهران جنوب و تحقیقات و شرق و من تا جایی که خبر دارم با ...

اها من تهران نیستم شهرستانا کلا بدون کنکوره ازادش البته نه سراسری

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز