2777
2789
عنوان

خانما شماعم

207 بازدید | 51 پست

خانما شماعم هروقت شوهرتونو ببین دوس دارین بغلش کنین یا من فقط اینجوریم 🫤😂😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره فقط رو نمیده تخسه و مغرور ...بعد بیشعور بعدا میاد بغلم میکنه کرم داره کلا

کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

اره خب خوبه ک 😘🤣🥹

اومم الان دیدمش یکم دلگیر بودم سر موضوع بیخودیم اینم بگم🤦🏼♀️🤣 ب زور خودمو کنترل کردم بغلش نکنم ولی الان پشیمونم کاش بغلش میکردممممم😭😂😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

منم همینم ولی خودمو کنترل میکنم 😂🤚

تو خیلی قوی هستی دختر م نمتونم اگ هم بتونم بعدش مث چی پشیمون میشممم مث همین الان😭😂😂

نه منم اینجوریم اگه یه روز ببینمش حتماااا بغلش میکنم

😂😂😂مجردی ؟

اره فقط رو نمیده تخسه و مغرور ...بعد بیشعور بعدا میاد بغلم میکنه کرم داره کلا

😂🤣مردا همینن دیگ

کاش الآنم بغلش میکردممممم پشیمونممم😭😂

🤣🤣🤣🤣عزیزمعشقتون پایدار

فداتشممم مهریونممم😂🥺😂😂

تو خیلی قوی هستی دختر م نمتونم اگ هم بتونم بعدش مث چی پشیمون میشممم مث همین الان😭😂😂

زیاد بغل کنم میترسم پررو بشه

میذارم مثلا چندبار پریدم بغلش شرف خودمو بردم حداقل یبار اون بیاد بعد باز ادامع میدم😂😂