2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روزه و نماز جدا از هم هستن، و هر کدوم به تنهایی قبوله، ولی بهتر و منطقیه هر دو با هم باشن

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂 چه بارونی، خدایا شکرت 😍🤲🏻

دوتا مقوله جدا هستن و قبول شدنشون متوقف بر دیگری نیست ولی خب از لحاظ عقلی اخلاقی وجنبه کلان تر همه احکام باهم دیگه باشه انسان رو به مقصد میرسونه

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

روزه صحیح است اما قبول نیست

واژه صحیح و قبول رو بهش توجه کنید

این روزه دیگه قضا نداره کفاره نداره

ولی قبول نیست

چون ترک واجب کرده

ترک واجب گناه کبیره است

حالا دیگه بماند تا نماز از انسان قبول نباشد بقیه اعمال هم مورد قبول نمیباشد

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

قبول بودن و نبودنش رو خدا تعیین میکنه

احسنت

و خدا گفته بدون نماز بقیه اعمال مورد قبول نیست

پست بالا رو هم بخون

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام