2777
2789

وقتی کاری میکنه واست حتما تشکر کن.

احترامشو نگه دار.

غذای مورد علاقش رو بپز.

در کل همیشه یکم غذای تازه داشته باش.

به خودت برس.

تو دعوا سکوت کن بعدا تو ارامش باهاش مشکلاتتو حل کن.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقته عصبانیت ، سکوت کنید

بعد در آرامش حرفاتونو بزنید 

اگر از خانواده همسر ناراحت میشید ؛ انتقال ندید ب همسرتون 

خودتون با احترام جواب بدید 

وقتی از سره کار میان

اخبار رو اعلام نکنید ؛ اجازه بدید نیم ساعت بگذره ، بعد ....

مدام تماس نگیرید باهاشون وقتی سره کارن

اجازه بدید ، دله ایشونم براتون تنگ شه و ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
شوهرم اروومه ولی وقتی عصبی میشع دست بزن داره زیاداهل رفت امدنیس 

موقع عصبانیت سکوت کن بزار آروم که شد اونوقت برو طرفش تو عصبانیت هرچی گفت بگو باشه ولی بعدش کار خودتو بکن

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
دلم میخادهمش بهم بگه چشم مال شما شووهراتون همش چشم میگن؟

واا نه بابا از این خبرام نیست بالاخره مردن دیگه همین ک غر نزنه اعصاب خراب نباشه مهربونی و محبت بلد باشه احترام بزاره خودش خیلیه ولی همیشم اینجوری نیستا شوهرمن عصبی نمیشه صبوره ولی وقتی عصبانی شه واویلا دست بزن نداره ولی نمیشه باهاش حرف زد همیشه سکوت میکنم بعد چند ساعت خودش میاد دلجویی اونوقت میپرسم دلیلش چی بوده رفتارت بیشتر وقتام مشکلات فشار میارن بهشون ماهم بهونه دستشون میدیم

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
من جواب بشدت پس میدم عصبی میشه

خوب دیگه دلیل دست بزنش خودتونین بالاخره مردی گفتن مردا غرور دارن شما موندین تو روش جوابم میدین والا مردا وقتی عصبانین نباید نزدیکشون شد چه برسه ب جواب یکی بگی دوتا میشنوی یا حتی بدترشو بعدشم کاری کردین روتون ب روی هم باز شده