عشققق مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 134 عنوان فولیکول کوچک 149 بازدید | 11 پست سلام دوستان.کسی هست که فولیکول هاش کوچیک باشن ک بزرگ نشن؟دارو چی مصرف کردید؟نتیجه گرفتید؟ 1397/03/03 | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فهیمه_۱۳۶۷ عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 962 منم امروز رفتم سونو گفت فولیهام کوچیکن و بزرگ نشدن . شنبه میرم دکتر فرشته قشنگم،مامانت انتظار رو دوست نداره ....بیا
عشققق مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 134 منم امروز رفتم سونو گفت فولیهام کوچیکن و بزرگ نشدن . شنبه میرم دکتر امروز سیزدهم پریم بود.به زور شده بودن ۱۵ دوباره بهم یکی مریونال داد گفت یکشنبه بیا باز.شما کجا میری؟
فهیمه_۱۳۶۷ عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 962 امروز سیزدهم پریم بود.به زور شده بودن ۱۵ دوباره بهم یکی مریونال داد گفت یکشنبه بیا باز.شما کجا میری؟ چیو کجا میرم . سونو یا دکتر؟؟؟؟ فرشته قشنگم،مامانت انتظار رو دوست نداره ....بیا
فهیمه_۱۳۶۷ عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 962 دکتر دیگه دکترم مژگان بنایی . مطبشم سعادت آباده . خیلی دکتر خوبیه ازش راضیم .اگه دوستداشتی آدرسش رو بهت بدم . فرشته قشنگم،مامانت انتظار رو دوست نداره ....بیا
فهیمه_۱۳۶۷ عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 962 امروز سیزدهم پریم بود.به زور شده بودن ۱۵ دوباره بهم یکی مریونال داد گفت یکشنبه بیا باز.شما کجا میری؟ این دکتره که میری کیه و کجاس ؟ ازش راضی هستی؟؟؟ فرشته قشنگم،مامانت انتظار رو دوست نداره ....بیا
عشققق مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 134 این دکتره که میری کیه و کجاس ؟ ازش راضی هستی؟؟؟ من مرکز ناباروری ابن سینا میرم عزیزم
فهیمه_۱۳۶۷ عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 962 من مرکز ناباروری ابن سینا میرم عزیزم من هنوز به اون جاها نرسیدم فعلا ۳ ماهه اقدام کردم . ایشالا هم نرسم . طاقت این جاهارو ندارم . ایشالا که شماهم خیلی زود زود زود مامان بشی و بیای بگی و منو یه عالمه خوشحال کنی فرشته قشنگم،مامانت انتظار رو دوست نداره ....بیا
عشققق مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 134 من هنوز به اون جاها نرسیدم فعلا ۳ ماهه اقدام کردم . ایشالا هم نرسم . طاقت این جاهارو ندارم . ایشالا ... انشالله عزیزم ک کارت اصلا دیگه به دکتر نرسه منم بار اخرم باشه که میرم.😘
فهیمه_۱۳۶۷ عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 962 انشالله عزیزم ک کارت اصلا دیگه به دکتر نرسه منم بار اخرم باشه که میرم.😘 ایشالا 😗😗😗 فرشته قشنگم،مامانت انتظار رو دوست نداره ....بیا