dontkonwtired مدیر استارتر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 899 عنوان استرس دارم جدی 117 بازدید | 12 پست من چهارشنبه نرفتم مدرسهگفتن مستمر صفر میدیمتو ذهن خودم مثلا دارم از حق خودم دفاع میکنمبعد برم حضوری موش میشم -سپهر من کجایی بابا؟ -یه ۲۰۷ مشکی -کودک ۲ ساله علی محمدصادقی -دخترم دکتر بود ، سوختم -مامان ، باباییه ، باباییه 1404/11/30 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهراgh عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 2199 نمیدن خیالت تحت چندمی نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید
dontkonwtired مدیر استارتر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 899 نمیدن خیالت تحت چندمی یازدهم -سپهر من کجایی بابا؟ -یه ۲۰۷ مشکی -کودک ۲ ساله علی محمدصادقی -دخترم دکتر بود ، سوختم -مامان ، باباییه ، باباییه
زهراgh عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 2199 یازدهم نمیدن نترس نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید
دنیز_14066 عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 315 نمیدن حرص نخور از این حرفا زیاد زدن خواهرزاده منم چهارشنبه نرف گفت تهدیدمون کردن ولی اخه مگه میشه چنین چیزی چندتا دانش اموز رو میخوان ۰ بدن
ننهقزی عضویت: 1404/09/02 تعداد پست: 1142 صفر که نمیدن اما اگه غیبتت زیاد بشه نمره قابل توجه ای کم میشه با توجه به اینکه نهایی هم داری و نمره مهمه پاینده باد ایران🇮🇷♥️
landy عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 398 عی بابا از این نمره ها نترسین من الان یادم میوفته اون روزا برا یه امتحان ساده چه استرس های تحمل میکردم خندم میگیره ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
dontkonwtired مدیر استارتر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 899 صفر که نمیدن اما اگه غیبتت زیاد بشه نمره قابل توجه ای کم میشه با توجه به اینکه نهایی هم داری و نمره ... از اول سال هیچ غیبتی نداشتم تازه نفر اول کلاسم شدمچهارشنبه مریض بودم -سپهر من کجایی بابا؟ -یه ۲۰۷ مشکی -کودک ۲ ساله علی محمدصادقی -دخترم دکتر بود ، سوختم -مامان ، باباییه ، باباییه
dontkonwtired مدیر استارتر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 899 نمیدن حرص نخور از این حرفا زیاد زدن خواهرزاده منم چهارشنبه نرف گفت تهدیدمون کردن ولی اخه مگه میشه چن ... وای از این عجوزه ها یچی میگی یچی میشنویخیلی اذیت میکنن دانش اموزارو -سپهر من کجایی بابا؟ -یه ۲۰۷ مشکی -کودک ۲ ساله علی محمدصادقی -دخترم دکتر بود ، سوختم -مامان ، باباییه ، باباییه
دنیز_14066 عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 315 از اول سال هیچ غیبتی نداشتم تازه نفر اول کلاسم شدمچهارشنبه مریض بودم اصلا مریض هم نبوده باشی کسی حق نداره بخواد اذیتت کنه مگه یه روز غیبت چنین حقی به کسی میده که بهت صفر بده؟؟؟ بگو پریود بودم نتونستم از جام تکون بخورم
ننهقزی عضویت: 1404/09/02 تعداد پست: 1142 از اول سال هیچ غیبتی نداشتم تازه نفر اول کلاسم شدمچهارشنبه مریض بودم پس بیخیال ، بذار خودشونو خالی کنن پاینده باد ایران🇮🇷♥️
dontkonwtired مدیر استارتر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 899 اصلا مریض هم نبوده باشی کسی حق نداره بخواد اذیتت کنه مگه یه روز غیبت چنین حقی به کسی میده که بهت صفر ... میان ۷۰ میلیون شهریه میگیرن تهدید هم میکننمنت نمیذاریما ولی خدایی خانواده ها اعتماد میکنن بهشون که میفرستن مدرسه -سپهر من کجایی بابا؟ -یه ۲۰۷ مشکی -کودک ۲ ساله علی محمدصادقی -دخترم دکتر بود ، سوختم -مامان ، باباییه ، باباییه
دنیز_14066 عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 315 میان ۷۰ میلیون شهریه میگیرن تهدید هم میکننمنت نمیذاریما ولی خدایی خانواده ها اعتماد میکنن بهشون که م ... کلی دانش اموز دیگه مث تو هس که این هفته ۳شنبه ۴شنبه نرفتن مدرسه بش فکر نکن دیدی حرف بیخود میزنن بگو پریود بودم حالم بد بوده کاری نمیتونن بکنن