2777
2789
عنوان

استرس دارم جدی

117 بازدید | 12 پست

من چهارشنبه نرفتم مدرسه

گفتن مستمر صفر میدیم

تو ذهن خودم مثلا دارم از حق خودم دفاع میکنم

بعد برم حضوری موش میشم

-سپهر من کجایی بابا؟ -یه ۲۰۷ مشکی -کودک ۲ ساله علی محمدصادقی -دخترم دکتر بود ، سوختم -مامان ، باباییه ، باباییه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صفر که نمیدن اما اگه غیبتت زیاد بشه نمره قابل توجه ای کم میشه با توجه به اینکه نهایی هم داری و نمره ...

از اول سال هیچ غیبتی نداشتم تازه نفر اول کلاسم شدم

چهارشنبه مریض بودم

-سپهر من کجایی بابا؟ -یه ۲۰۷ مشکی -کودک ۲ ساله علی محمدصادقی -دخترم دکتر بود ، سوختم -مامان ، باباییه ، باباییه

نمیدن حرص نخور از این حرفا زیاد زدن خواهرزاده منم چهارشنبه نرف گفت تهدیدمون کردن ولی اخه مگه میشه چن ...

وای از این عجوزه ها یچی میگی یچی میشنوی

خیلی اذیت میکنن دانش اموزارو

از اول سال هیچ غیبتی نداشتم تازه نفر اول کلاسم شدمچهارشنبه مریض بودم

اصلا مریض هم نبوده باشی کسی حق نداره بخواد اذیتت کنه مگه یه روز غیبت چنین حقی به کسی میده که بهت صفر بده؟؟؟ بگو پریود بودم نتونستم از جام تکون بخورم

اصلا مریض هم نبوده باشی کسی حق نداره بخواد اذیتت کنه مگه یه روز غیبت چنین حقی به کسی میده که بهت صفر ...

میان ۷۰ میلیون شهریه میگیرن تهدید هم میکنن

منت نمیذاریما ولی خدایی خانواده ها اعتماد میکنن بهشون که میفرستن مدرسه

میان ۷۰ میلیون شهریه میگیرن تهدید هم میکننمنت نمیذاریما ولی خدایی خانواده ها اعتماد میکنن بهشون که م ...

کلی دانش اموز دیگه مث تو هس که این هفته ۳شنبه ۴شنبه نرفتن مدرسه بش فکر نکن دیدی حرف بیخود میزنن بگو پریود بودم حالم بد بوده کاری نمیتونن بکنن