2777
2789
عنوان

شده به

108 بازدید | 6 پست

شده ک ب و وجود خدا شک کنینن؟؟؟

فک کنم بخاطرع مشکلات زیاد زندگیم اینطور شدم شاید بگم ایمان ندارم بهش کل زندگیم ب... بوده اخه هرچیم دعا کردم بی فایده بود فقط میگذرونم زندگی رو ... مامانبزرگم دیشب میگ قربونت روزه بگیر امسال خواستم بگم ب خدا اعتقاد ندارم دیک روزه چرا بازم نگفتم نمیدونم چیکا کنم حالم خیلی بده اخه من این نبودم

میدونم نمیتونم قانعت کنم یه معلم فلسفه داشتیم خیلی قشنگ وحود خدارو اثبات میکرد ولی من نمیتونم

فقط اینکه انسان دنبال کمالات نامحدوده به هر چی که میرسه بازم راضی نبست بازم بیشتر میخواد و خدا این ویژگی رو درون انسان قراره داده تا به سمت خدای نامحدود گرایش پیدا کنه،و تنها چیزی ک باعث آروم شدن انسانه نزدیک شدن به خداست و هیچ چیز دیگه ای نمیتونه روح و روان انسان رو آروم کنه و بهش آرامش بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم نمیتونم قانعت کنم یه معلم فلسفه داشتیم خیلی قشنگ وحود خدارو اثبات میکرد ولی من نمیتونمفقط این ...

گلم نمیتونم انقد التماس گریه دعا دیگ ناامید شدم میدونی چی میگم؟

من اسم اماما میومد گریع ام میگرف عاشق اما رضا بودم کافی بود اسمش بیاد انقد گریع ام میگرففف ولی الان قبولشون ندارم حتی خداعم به وجودش شک کردم آخه هیچکار نمکینه هرروز بدتر میشه همه چی خب اگ خدا هستش یعنی نمبینه یا نمتونه تغییر بده؟

گلم نمیتونم انقد التماس گریه دعا دیگ ناامید شدم میدونی چی میگم؟ من اسم اماما میومد گریع ام میگرف عا ...

چرا عزیزم میفهممت حق داری،من خودمم مثل تو ام یه چیری از خدا میخوام الان دوساله هر کاری ک بگی کردم هر دعایی بگی خوندم هر راهی بوده رفتم فقط دعام نبوده ها صد خودمو گذاشتم براش،چله برداشتم،به امام رضا،امام حسین شهدا متوسل شدم ولی اصلا هیچ نتیجه ای نمیگیرم هر دفعه به بن بست میخورم خیلی سعی میکنم که ناشکری نکنم ناشکری کنی بدبیاری میبینی با خودم میگم صلاح نیست فعلا،شاید خدا میخواد دو سه سال دیگه بهم بده یا اصلا چیز بهتری برام کنار گذاشته به حکمت خدا شک نکن

چرا عزیزم میفهممت حق داری،من خودمم مثل تو ام یه چیری از خدا میخوام الان دوساله هر کاری ک بگی کردم هر ...

هعی خواهر چی بگم جوونیم رف بهترین لحظه های زندگیم رف شدم ی ۵۰ ساله ک الکی میخنده

فقط تظاهر ب قوی بودن میکنم