2777
2789
عنوان

لطفا رسیدگی‌ کنید

157 بازدید | 21 پست

وقتتون بخیر

من در تاپیکی که درباره برنامه تلویزیونی سوال کرده بود گفتم: منی که تاحالا این برنامه رو ندیدم فهمیدم پخش نمیشه امسال شماها که بیننده هستین و پیگیرشین از صبح صدبار تاپیک زدن پخش نمیشه دیگه

کاربری که اصلا باهاش صحبت نکرده بودم به من توهین کرد

و من باز پاسخ ندادم و اینشون این کامنت رو گذاشت

طرف زده مسیح نمیدونم فلان بعد انقدر روش میشه بیاد تو یه تاپیکیه که معلومه عنوانش مذهبیه حرف بزنه

از بس ما به عقاید چرت اینا کار نداشتیم پررو شدن.

باز جوابش رو ندادم و به من گفت گمشو

این کار توهین به دین اللهی هست

architect، نور مسیح در راه من🦢 ✝️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندبار تاپیک میزنیخب تو همین تاپیک قبلت نی نی یارو تگ میکردی رسیدگی میکرد

عزیزم اونجا شلوغ شد تو یک پست نتونستم کامل توضیح بدم

چه کاربر عجیبی بوده

خداوند در آیه مبارکه ۷۴ سوره بقره می فرماید : سپس دل های شما بعد از آن، سخت شد، مانند سنگ یا سخت تر؛ زیرا پاره ای از سنگ هاست که از آنها نهرها می جوشد، و پاره ای از آنها می شکافد و آب از آن بیرون می آید، و پاره ای از آنها از ترس خدا [از بلندی] سقوط می کند؛(اما دلهای شما نه از خوف خدا می تپد و نه سرچشمه علم و دانش و عواطف انسانی است) و خداوند از اعمال شما غافل نیست. و خدا از آنچه انجام می دهید بی خبر نیست.

این آدم به دین خودش هم احترام نمیذارهمطمئن باش

دقیقا چون بنده بت پرست یا کافر نیستم که توهین بهم کرده

یک دین که معتبر هست و به رسمیت شناخته میشه

بعضی وقتا ادما حال روحی خوبی ندارن و متاسفانه بدون فکر کردن یه حرفی میزنن و شخصی رو ناراحت میکنن. ای ...

دلیل نمیشه به یک دین توهین کنن وقتی ادعای مسلمانی دارن

اگه این اتفاق برعکس بود من اصلا صدبار تعلیق شده بودم