شکلات_تلخ_م مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1769 عنوان دلداریم بدیننن 69 بازدید | 5 پست آبروم رفت من چرا باید اینقدر سوتی بوم آخه فامیلمون بهم گفت روزه هستی برامون دعا کن منم هنگ کردم هیچی به ذهنم نیومد برگشتم گفتم ممنون مرسی😐طرف یه لحظه هنگ کرد😂😑💔 دیروز | 16:11 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asrinam عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 4576 داشتم با یکی از فامیلای دورمون خداحافظی میکردمیهو وسط خداحافظ و سلام برسونید گفتم خوبین؟ی لبخند مهربون بهم زد و منم رومو کردم اون ور و رفتم🫠😂 زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
شکلات_تلخ_م مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1769 داشتم با یکی از فامیلای دورمون خداحافظی میکردمیهو وسط خداحافظ و سلام برسونید گفتم خوبین؟ی لبخند مهرب ... وای😂😂😂بخدا از اینا خیلی پیش میادد کاش طرف بفهمه مغزمون یه لحظه هنگ میکنه
asrinam عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 4576 وای😂😂😂بخدا از اینا خیلی پیش میادد کاش طرف بفهمه مغزمون یه لحظه هنگ میکنه من هفته دیگه میشه ۳۴ سالم ی پسر ۱۳ ساله هم دارم خیر سرم😂اما چون ادم درونگرایی هستم و خیلی معاشرتی نیستمهول میکنم اینجور مواقع🫠😂حس میکنم اون خانومه پیش خودش میگه چقد شیرین عقله زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
شکلات_تلخ_م مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1769 من هفته دیگه میشه ۳۴ سالم ی پسر ۱۳ ساله هم دارم خیر سرم😂اما چون ادم درونگرایی هستم و خیلی معاشرتی ن ... انشالله هزار ساله شین عزیزمبخدا منم یه جوری سوتی میدم موقع حرف زدن حس میکنن کم عقلم🤣💔
asrinam عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 4576 انشالله هزار ساله شین عزیزمبخدا منم یه جوری سوتی میدم موقع حرف زدن حس میکنن کم عقلم🤣💔 عزیزوم❤️😂دور از جووون زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃