2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در درجه اول اگه برای سرمایه گذاری هست بهتره تمیزش نکنید چون چند سوت ناچیز ازش کم میشه و در فروش کمتر میشه

ولی اگر میخواهین تمیز شه بندازبشنش تو آبجوش با ریکا به مدت ۶ دقیقه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

با تاید بزار تو اب جوش

طلا بندازی ابجوش ذوب نمیشه؟😂

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

در درجه اول اگه برای سرمایه گذاری هست بهتره تمیزش نکنید چون چند سوت ناچیز ازش کم میشه و در فروش کمتر ...

چقد باشخصیتید بخاطر اون متنی که گذاشتین زیرکاربری...ببخشید من جواب پیامتون دادم ولی جدیدا مردا و پسرا خیلی باشعورتر از همیشه شدن ...قبلا یه شال یکی میفتاد میزدن فلان...الان خیلی باشخصیت شدن ماشالله به همه مردا و زنان باحیا کشورم خدا حفظ کنه همتون غرق پول و شادی باشید الهی...

شاد و سلامت باشید 💐

چقد باشخصیتید بخاطر اون متنی که گذاشتین زیرکاربری...ببخشید من جواب پیامتون دادم ولی جدیدا مردا و پسر ...

زل میزدن الان همه سطح فکریا بالاتر رفته شکر خدا

شاد و سلامت باشید 💐

چقد باشخصیتید بخاطر اون متنی که گذاشتین زیرکاربری...ببخشید من جواب پیامتون دادم ولی جدیدا مردا و پسر ...

ممنون خانم محترم

خدا به خانوادتون سلامتی بده

درسته که من مادر ندارم یا حتی خواهر یجورایی یتیمم ولی شرافت رو باید یاد بگیرم تا آزارم به زنی دختری یا حتی همجنس خودم نرسه . خدا بزرگه

زیر کدوم متن چی گذاشتم ؟

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

ممنون خانم محترمخدا به خانوادتون سلامتی بدهدرسته که من مادر ندارم یا حتی خواهر یجورایی یتیمم ولی شرا ...

همین زیر پیامتون میاد که مادرتون فوت کردن راجبشون نوشتید و گفتید درخواست نمیدم فلان...خدا رحمتشون کنه همسر منم مادرشون فوت کردن خیلی سخته براشون...الهی خوشبخت باشید در زندگیتون خدا راه برکت رو به زندگیتون بازکنه.🙏🏻

شاد و سلامت باشید 💐

همین زیر پیامتون میاد که مادرتون فوت کردن راجبشون نوشتید و گفتید درخواست نمیدم فلان...خدا رحمتشون کن ...

اها امضام رو میگین .

خدا مادر همسرتون رو بیامرزه

خوشبخت باشین در کنار خانواده محترمتون

دیگه با خودم گفتم باید بتونم تو این سایت فرهنگ سازی کنم و محیطی امن برای خانم ها درست کنیم که مردی بهشون درخواست نده