2777
2789
عنوان

دوست پسرم

128 بازدید | 15 پست

بچه ها من دوست پسرم خیلی اصرار میکرد که شماره کارتم رو بهش بدم چون تازگیا هم از کارم اومدم بیرون و فعلا هیچ حقوقی نمیگیرم ولی من این کار رو نکردم و شماره کارتم رو بهش ندادم ، تازگیا هم یه کلاس میرم که بیست میلیون شهریش هست و من اونو قسط بندی کردم خودش خیلی اصرار داشت که یه قسط این شهریه رو بده ولی من همش میگفتم نه لازم نیست تو بدی و همش اصرار که شماره کارتت رو بده ،و مسیر اون کلاس هم خیلی دوره و من وضع مالیم طوری نیست که بتونم با اسنپ همش برم برگردم و دوست پسرم میگفت که تو اسنپ بگیر نگران هزینش نباش ، تقریبا دو هفته پیش که من از ماشینش پیاده شدم که برم از سوپری یه چیزی بخرم برگشتم تو ماشین و دیدم از یکی از کارت های بانکیم عکس گرفته خودش گفت عکسشو گرفته که توش برات پول بزنم !

الان تعجب من از اینه که اون این همه اصرار داشت شماره کارتم رو بهش بدم حالا که شماره کارتم رو داره هیچ پولی تا الان برام نزده ، فقط یه چند باری بعدش بهم گفت پول میخواستی درخواست پول داشتی حتما بهم بگو اصلا هم تعارف نکن

به نظرتون چرا اولش هی اصرار داشت و حالا اصلا به روی خودش نمیاره؟!

امیدوارم سال جدید بهترین سال عممرت باشه عزیزم، سالی پر از برکت و نور و شادی🤲🏻✨😍

آمممین بشود برای هرکی که آخرین تاپیکمو گزارش بزنه🤲🏻🤲🏻♥️

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزد من تعارف زد منم گفتم نه نمیخوام دیگه بعد از اون نزد با اینکه عقدیم ، خاک بر سرم با این شانسم

چرا گفتی نه

باید تشکر میکردی میگفتی اتفاقا پول لازم داشتم و میخواستم بهت بگم

ک فک نکنه تعارف داری سر این چیزا

الانم دم عیده بهش زنگ بزن یا پیام بده بگو دارم میرم خرید فلان تومن بزن ب کارتم

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

نامزد من تعارف زد منم گفتم نه نمیخوام دیگه بعد از اون نزد با اینکه عقدیم ، خاک بر سرم با این شانسم

این آقا هم قصدش با من جدیه

اخلاقای خوب خیلی داره

ولی نمیدونم به ادامه دادن باهاش فکر کنم یا نه

چرا گفتی نهباید تشکر میکردی میگفتی اتفاقا پول لازم داشتم و میخواستم بهت بگم ک فک نکنه تعارف داری سر ...

نمیتونم 😔 حتی بعد ازدواج هم نمیتونم ازش پول بگیرم

آخه اون خودش میدونه خجالتیم بازم برام نمیزنه خب شماره کارتمو داره

این آقا هم قصدش با من جدیهاخلاقای خوب خیلی داره ولی نمیدونم به ادامه دادن باهاش فکر کنم یا نه

وقتی قصدش جدیه بعد از اون همه اصرار برای امتحان کردنشم ک شده باید تشکر میکردی شماره کارت میدادی

الانم دیر نشده تماس بگیر بگو موعد قسطم رسیده تو حسابم پول نیست ممنون میشم ابن ماه واریز کنی

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️