2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میگیری خوب!تایه حد گرسنگی و تشنگی طبیعیه ولی دیگه تا مرز بیحالی واجب نیست

من چون صبحونه وناهارخور نیستم فعلا هیچی حس نکردم

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
روزا اول همینجوریه اگه سر کار نمیری بگیر بخواب تو زودپز ام یکم نخود و لوبیا و گوشت بزار آبگوشت درست ...

آره بعدا به مرور راحت میشه

افطاری دعوتیم خونه مامانم

I will always love you❤️💖💗

چرا میگیری خوب!تایه حد گرسنگی و تشنگی طبیعیه ولی دیگه تا مرز بیحالی واجب نیستمن چون صبحونه وناهارخور ...

رو حالت غش نیستم فقط توان انجام کاری رو ندارم

ببین بی حالیت از بی آبیه!بین افطار و سحر مایعات زیاد بخور اگ مث من آب نمیخوری چای کمرنگ زیاد بخور و ...

میخورم

آب زیاد

چای سبز

شربت عسل

به خاطر رژیمم کاهو زیاد مصرف دارم

روشتو عوض کناگه سحری نمیخوری بخوراگه نوع سحری که میخوری بده مثلا فست فوده یا غذای خیلی سبک عوضش کن. ...

افطار تخم مرغ آبپز و چای سبز میخورم

شام آخر شب غذا میخورم

سحری شیرعسل و سالاد کاهو

دیشب شیر نداشتیم شربت عسل خوردم

منم بیحال شدم و ضعف کردم باید ساعت۴پاشم افطار هم درست کنم

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

افطار تخم مرغ آبپز و چای سبز میخورمشام آخر شب غذا میخورمسحری شیرعسل و سالاد کاهودیشب شیر نداشتیم شرب ...

حالا که رژیمی میتونی شامتو کم حجم بخوری و سحری تو خوب و مقوی بخور ،چای سبز فشار رو میندازه من میخورم ولی نه توی ماه رمضون

بخوای اینجوری پیش بری مریض میشی

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

حالا که رژیمی میتونی شامتو کم حجم بخوری و سحری تو خوب و مقوی بخور ،چای سبز فشار رو میندازه من میخورم ...

اینم بگم بین افطار تا شام میوه و آجیل هم میخورم