سلام خانوما من امروز روزه گرفتم ولی خب نمیخوام لاغر شم ممکنه هم روزه دار باشیم ولی وزنمون نیاد پایین من بزور ۵۳ شده بودم نمیخوام بیاد پایین از یطرفم خیلی دوس دارم روزه گرفتن رو
چیکار میکنی چاق میشی چیا میخوری بگو منم تا شب بعد افطار بخورم ک نیام پایین
نمیدونم والا 😂
نمیخوام چاق بشم
سحر که همون غذای ناهار رو میخورم ولی یک بشقاب و نیم 🫢
بعد افطار هم نون پنیر سبزی گردو زولبیا بامیه
یه نون رو کامل 🙈 ساندویچی میکنم
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
توروخدا چاقی حیف نیست لباس تو ادم خوب میمونه لپ های گل گلی
میدونی من ۶۳ بودم تا۵۲ اومدم ۱۱تاکم کردم اما ماه رمضون خراب میشه من واقعا تپلی بودم والا من که زشت شده بودم قدم بلند نیست شکم داشتم واصلا یه وضعی الان بهتر شدم خداروشکر
مطمئن باش که مهرت نرودازدل من مگرآن روز که درخاک شود منزل من
اره من سوپ میخوام درس کنم بعد افطار تازه سحری میپزم
آها یادم رفت بعدش تخم مرغ و اش یا سوپ میخورم افطار
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
اره من سوپ میخوام درس کنم بعد افطار تازه سحری میپزم
خوبه بپز نوش جان