میتونید خانم معلم صدام کنید،ارشد تکواندو ام معلم زبان انگلیسی،درحال آموختن زبان ترکی(استانبول)و سوارکاری.🌸... مرا عهدیست با شادی که شادی آن من باشد مرا قولیست با جانان که جانان جان من باشد به خط خویشتن سلطان به دستم داد این فرمان که تا تختست و تا بخت است او سلطان من باشد:)))!💗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میتونید خانم معلم صدام کنید،ارشد تکواندو ام معلم زبان انگلیسی،درحال آموختن زبان ترکی(استانبول)و سوارکاری.🌸... مرا عهدیست با شادی که شادی آن من باشد مرا قولیست با جانان که جانان جان من باشد به خط خویشتن سلطان به دستم داد این فرمان که تا تختست و تا بخت است او سلطان من باشد:)))!💗
اره آشتی میکنین ولی یکم سرده بینتون به مرور درست میشه
ممنون سردی از اونه
خیلی دلم گرفته بخدا ازدواج ام داریم آزمون قبول شدم؟
ممنون ببخشید زیادشد