2777
2789
عنوان

خسته شدم خدایا

226 بازدید | 19 پست

دوسه روز پیش پسر بزرگم پاش خونی شد کل خونه رفت جای خون روی فرش بود مجبور شدم فرشا بشورم ..ب شوهرم نگفتم چون سروصدا میکنه که چرا مواظب نبودم ..حالا پسر کوچیکم دیدم شلوارش خیسه منم از نجاست بدم میاد ..قبلا مای بیبی استفاده میکردم امروز رفتم مولفیکس گرفتم چون مای بیبی نداشت ..پسرم چهار دست و پا روی. فرشو رخت خوابا و پتووها رفته بود ..حالا صبح باید باز بشورم .خسته شدم ..نمیتونم نشورم..همش بخادطر این مولفیکسه..دیگه هیچ وقت نمیگیرم.احساس نجس بودن میکنم .چه بلاییه همش سر من میاد هی بشور بشور ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دوساله دارم مولفیکس استفاده میکنم تا حالا یبارم نشت نکرده اگه زود به زود عوضش کنی اینجوری نمیشه

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

برای شما هم پیش اومده ؟فرشا میشورید. ؟یا میزارید تا دو سالش بشه ..خواهرم میگه بزار نجس باشه ..وقتی یادد گرفت خودش بذه دستشویی بعد بشور ..من نمیتونم اینجور ..دختر خودش بدون پوشک کل خونه میرفت و جیش میکرد .ولی من نمیتونم 

من همیشه مولفیکس استفاده میکنم. یک بارهم نم نداده

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
برای شما هم پیش اومده ؟فرشا میشورید. ؟یا میزارید تا دو سالش بشه ..خواهرم میگه بزار نجس باشه ..وقتی ی ...

فرش ها رو بده قالیشویی ببخشید عذر میخوام ولی خواهرتون نمونه کامل یه مادر بی بند و بار و نجسته مگه میشه بچه شاش کنه رو فرش بعد همینجوری بمونه کل خونه بوی شاش میگیره به این میگن زندگی تو نجاست.😷

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
برای شما هم پیش اومده ؟فرشا میشورید. ؟یا میزارید تا دو سالش بشه ..خواهرم میگه بزار نجس باشه ..وقتی ی ...

اره حق داری. منم باید از پوشک بگیرمش. زود به زود با همون پوشک ببری دسشویی بهتره. تو خونه آزاد نذار. اگه حیاط دارین تو حیاط آزاد بذار. تو این دو سال خونه من اصلا نجس نشده

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
چکار میکنید که نجس نشده ..

شورت آموزشی بگیر براش. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄