انار،شب،یلدا مدیر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 16 عنوان اینترنت | مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 55 پست واسه شما هم قطه ؟ چند روزه واسه من قطه امروز | 14:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۹۰_tina_ عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 2304 بچه ها خب دلیلش و بگن حداقل دارم دیونه میشم بی دلیله شاید برای جنگه و شاید میخان ملی کنن
princess_janan عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 671 آره الان شهرای دیگه کم کم دارن قطع میشهنمیدونم شاید میخان برای همیشه نتو ملی کنن وای یاخداا واسه همیشهههه😑😑فکر نکنم ولی تا همیشه ملی باشهخدا به خیر بگذرونهولی خب حاضرم نت ملی بشه ولی اوضاع کشورمون درست بشه :) میدونم روی مختونم،یه روزی میرم،قول میدم دیگه مزاحمتون نشم :) کاربری دست دو نفره🎀 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂
انار،شب،یلدا مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 16 وای یاخداا واسه همیشهههه😑😑فکر نکنم ولی تا همیشه ملی باشهخدا به خیر بگذرونهولی خب حاضرم نت ملی بشه ... اگر نت برای همیشه ملی بشه مجبورم تا ابد تو اپارات ماشا میشا ببینم
delaram،1112 عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 6834 بی دلیله شاید برای جنگه و شاید میخان ملی کنن خب چرا فقط بعضی شهرها گناه ما چیه
rnn عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 2605 وای یاخداا واسه همیشهههه😑😑فکر نکنم ولی تا همیشه ملی باشهخدا به خیر بگذرونهولی خب حاضرم نت ملی بشه ... دقیقا منظورتون چه اوضاعی هست ؟؟؟ حالتون خوبه ؟؟؟ چه جوری نت ملی بشه ؟؟؟ کسب و کار مردم چی میشه ؟؟؟ 🕊️💔🥀
انار،شب،یلدا مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 16 خب چرا فقط بعضی شهرها گناه ما چیه والا بعضیا میگن شاید بخاطر مذاکرات باشه
princess_janan عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 671 دقیقا منظورتون چه اوضاعی هست ؟؟؟ حالتون خوبه ؟؟؟ چه جوری نت ملی بشه ؟؟؟ کسب و کار مردم چی میشه ؟؟؟ خون های ریخته چی میشه؟نترسید تا ابد که ملی نمیشه میدونم روی مختونم،یه روزی میرم،قول میدم دیگه مزاحمتون نشم :) کاربری دست دو نفره🎀 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂
princess_janan عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 671 اگر نت برای همیشه ملی بشه مجبورم تا ابد تو اپارات ماشا میشا ببینم نه بابا تا ابد ملی نمیشهاینجوری خودشون هم خسارت میبینن میدونم روی مختونم،یه روزی میرم،قول میدم دیگه مزاحمتون نشم :) کاربری دست دو نفره🎀 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂
rnn عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 2605 خون های ریخته چی میشه؟نترسید تا ابد که ملی نمیشه اهان الان متوجه شدم.. بحث با شما بی فایدس روز خوش 🕊️💔🥀
۹۰_tina_ عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 2304 خب چرا فقط بعضی شهرها گناه ما چیه والا خودمونم قطعیم تا چندروز دیگه همه حارو قطع میکنن به احتمال زیاد