2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آش رشته گذاشتم

خدشبحالت من اصلا اش بلد نیستم درست کنم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

سوپ خیلی دوس دارم من

منم عاشقشم ولی بچه هام دوست ندارن برای اونا برنج و ماهی هست از سحری مونده میخورن

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
لیموناد خانگی یعنی چی؟شربت ابلیمو منظورته عزیزم؟

🥤 مواد لازم (برای ۴ لیوان)

۴ عدد لیموترش تازه

1⁄2 تا 3⁄4 لیوان شکر (بسته به ذائقه)

۴ لیوان آب سرد

یخ به مقدار لازم

چند برگ نعناع تازه (اختیاری)

👩🍳 طرز تهیه

آبگیری لیموها: لیموها را از وسط نصف کن و با آبلیموگیر، آبشان را بگیر. هستهها را جدا کن.

حل کردن شکر: شکر را با ۱ لیوان آب کمی گرم مخلوط کن و هم بزن تا کاملاً حل شود (شربت ساده درست میشود).

مخلوط کردن: آبلیمو، شربت شکر و بقیه آب سرد را در پارچ بریز و خوب هم بزن.

سرو: داخل لیوان یخ بریز، لیموناد را اضافه کن و در صورت تمایل با برگ نعناع یا برش لیمو تزئین کن.

🍯 نکات خوشمزهتر شدن

میتوانی کمی عسل جایگزین شکر کنی.

اضافه کردن چند برش خیار طعم خنکتری میدهد

اگر طعم ترشتر دوست داری، مقدار شکر را کمتر کن یا کمی پوست رندهشده لیمو اضافه کن.

با این روش از چت جی پی تی انجام میدم فرقش با شربت ابلیمو تو نعناع و گاها خیاری هست ک استفاده میکنی عزیزم

بعد ۱۷سال زندگی متاهلی تازه یاد گرفتم

باز خداروشکر یاد گرفتیم من زیاد پختم ها ی بار خوب شد ده بار بد🤣

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن