مامان۱امیرعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 587 عنوان خواب دیدن 40 بازدید | 4 پست دستان من قبل اینکه بفهمم باردار هستم دوستم برام خواب حضرت رقیه دیده بنظرتون جنسیت بچه دختر هست یا نه من قران هم برا جنسیت باز کردم سوره کوثر اومد. ولی از اونطرف همه ویارهام مثل پسرهام هست بنظرتون دلم خوش کنم که دختر هست این یکی امروز | 14:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 6902 فقط سالم باشه و عاقبت به خیر بشه عزیزمجنسیتش مهم نیست لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
مامان۱امیرعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 587 فقط سالم باشه و عاقبت به خیر بشه عزیزمجنسیتش مهم نیست اخه بچه سومم و دو تا گل پسر دارم که جونم بهش بسته
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 6902 اخه بچه سومم و دو تا گل پسر دارم که جونم بهش بسته خدا خفظشون کنهمیگن خودمون تو عالم ذر انتخاب میکنیم کجا به دنیا بیایم، پدر و مادرمون کی باشن، توی کدوم برهه تاریخی باشیماون بچه هم خودش انتخابتون کرده دیگه خدا میدونه دختره یا پسردختر باشه میشه گل توی خونهپسر باشه بازم میشه گل توی خونه و شیرینی زندگی لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
مامان۱امیرعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 587 خدا خفظشون کنهمیگن خودمون تو عالم ذر انتخاب میکنیم کجا به دنیا بیایم، پدر و مادرمون کی باشن، توی کدو ... جدی چه جالب ولی ناشکری نمیکنم ولی من دیونه دختر هستم همه هم میدونن نمی دونم باید چکار کنم اگه دختر نشه