2777
2789
عنوان

عکس رفیق همیشگیم

119 بازدید | 17 پست

من پسرم

این ماشینمه

۲ ۳ روزه خریدمش

هی میرم میرم تو راه به هر ایست و بازرسی میرسم نگهم میدارن

ماشینم غلط اندازه🤣🤣🤣🤣🤣

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرخش بچرخه برات

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

بیا منو ببر دور دور کدوم شهری؟؟مبارکه

چشم

بیا منو ببر دور دور کدوم شهری؟؟مبارکه

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

ماشینت مشکلی نداره خودت غلط اندازی

خیلی ممنون

چرخش بچرخه برات

ممنون لیلی خانوم

شوخی بود سیسی 😅

شوخیشم قشنگ نیس واقعا

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡