2777
2789
عنوان

ظرفو شکستم

79 بازدید | 11 پست

چند روز پیش خالم غذا فرستاده بود اینجا

ظرفش شیشه ای بود

لباس دخترخالمم مونده بود اینجا ، مامانم داخل یه کیسه گذاشته بود روی میزم ولی من نمیدونستم داخل کیسه شکستنی هم هست و فکر میکردم فقط لباس های دخترخالمه

الان خالم اینا میخوان بیان اینجا ، میزم یکم نامرتب بود به خواهرم و مامانم گفتم اگر وسیله ای دارید که روی میزه منه برش دارید واگر نه همشونو پرت میکنم زمین بشکنه هم به من ربطی نداره😑

هیچ کدومو برنداشتن

من اومدم وسایل خواهرمو بندازم پایین یهو دستم خورد کیسه هم افتاد ظرفش شکست ..😭

الان یکساعته دارم از مامانم فحش میخورم ..

ولی نمیدونم چیکار کنم 🥲😭 آخه بشقابه اونجوری هم نیست که بشه یدونه ازش خرید و باید حتما یک سرویس کامل بخریم 😭😂 که فعک نکنم مامانم حاضر شه سر گندی که من زدم پول بده در حد ۱۵ ، ۱۶ تومن 🥴

خلاصه که زندگی عالیه😂😂😂

الاناس گریم بگیره🫠😂

🍭🍻Dream big, sparkle more, worry lessمیشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چینی گرون قیمت که نبوده ؟؟

از این ظرفای طرح سفالی هستنا ، از اونا بود ..

خودش به تنهایی گرون نیست ولی تکی این رنگی هیچ جا ندیدم و باید کل سرویس رو بخریم😂

🍭🍻Dream big, sparkle more, worry lessمیشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

ببخشید چه اخلاق بدیه که دارید هرچی مال شما نیس رو پرت میکنید

چندسالتونه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

الان وقتشه خاله ات مهربانی از خودش نشون بده بگه فدای سر خواهر زاده ام😂🤌🏻

الان مامانم وقتی بیاد میگه آندیا کیسه رو برده بالای سرش از اونجا پرت کرده که ظرفت بشکنه و دوتا باهم پارم میکنن😂😂

خدا رحمتت کنه

مرسی😂😂😂

ببخشید چه اخلاق بدیه که دارید هرچی مال شما نیس رو پرت میکنیدچندسالتونه

آدم یکبار میگه بیا برش دار نذار تو اتاق من ، دوبار میگه

سومین بار باید یه خسارتی وارد کنه دا😂😂

خودشون خب اتاق دارن😂😂

۱۶ سالمه

الان مامانم وقتی بیاد میگه آندیا کیسه رو برده بالای سرش از اونجا پرت کرده که ظرفت بشکنه و دوتا باهم ...

واییی😂😂😂

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨

یه بشقابه دیگه توفه که نیست خالت حالا با یه بشقاب سرمایه دار نمیشه بعد بشقاب دستی ۳۰۰ ۴۰۰هزارتومنه ت ...

نه ۳۰۰ ، ۴۰۰ نیست چون اینجوری نیست که یه دست بشقاب رو فقط بفروشن یعنی هیچ جا ندیدم هیچ جااا ، و باید ست کامل رو بگیریم🤣🤣

آره دقیقا