2777
2789
عنوان

آگاهی و حکمت

52 بازدید | 5 پست

افلاطون چقدر زیبا حکمتی ناب بیان می کنه

انسان اگر فقط به ورزش و تربیت بدن بپردازد وحشی و خشن می شود و اگر فقط به تربیت روان بپردازد بیش از حد نرم خو می شود

ینی مایی ک تربیت بدنی خوندیم و دانشجو دکتری این رشته ایم وحشی ایم؟🤣🤣

اگه با نظرم مخالفی یا با تاپیکم حال نمیکنی ،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی یا کامنت بزاری #دیکتاتور_نباشیم😌❌️ اینحا یه سایت آزاده اما دلیل نمیشه حق اظهار فضل تو هر تاپیکی داشته باشی گاو عزیز🐄من شدیدا صلح طلبم و آغازکننده دعوا نیستم اما اگه تیکه میندازی یا بی ادبی میکنی انتظار نداشته باش درست جوابتو بدم یا سکوت کنم😉🤏🏻👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحم کنه به دور و وریات

فرار کنییییید🤣🤣🤣

اگه با نظرم مخالفی یا با تاپیکم حال نمیکنی ،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی یا کامنت بزاری #دیکتاتور_نباشیم😌❌️ اینحا یه سایت آزاده اما دلیل نمیشه حق اظهار فضل تو هر تاپیکی داشته باشی گاو عزیز🐄من شدیدا صلح طلبم و آغازکننده دعوا نیستم اما اگه تیکه میندازی یا بی ادبی میکنی انتظار نداشته باش درست جوابتو بدم یا سکوت کنم😉🤏🏻👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن..