aroosha2023 مدیر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 2374 عنوان در چه حالید | مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 49 پست چیکار میکنید؟ عاشق سیاست و⚖️ عدالت امروز | 13:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aroosha2023 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 2374 با شوهرم یه چند وقته دائم دعوا داریم در حد فحش و فحش کاریبچهام میفهمن ناراحتنالان دیدن دختر ۵ سالم ب ... عزیزم خدا کمکت کنه غصه نخور😔 سر بچها رو گرم کن منم عمری مامان بابام باهم جنگیدن عاشق سیاست و⚖️ عدالت
psycho_thinker عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 3172 با شوهرم یه چند وقته دائم دعوا داریم در حد فحش و فحش کاریبچهام میفهمن ناراحتنالان دیدن دختر ۵ سالم ب ... حداقل جلو بچه ها بحث نکنید ما هم همینجوری بودیم من زودی کوتاه میام ک بحث طولانی نشه
solall عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 653 اتو کشیدن موهام الان تموم شد 🥴🥴بعد برم پاساژ ببینم اون دامنی که برای عید میخواستم رو شارژ کرده یا نهبعد نگهداری از دخترعمه ام خدا امروز به من صبر بده😂 آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍
shadow_00 عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 8779 دراز کشیدم میخام بلند شم افطاری درست کنم و اگه تونستم یکم بامیه از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕
aroosha2023 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 2374 شما حرف بزنید من گوشبم داره خاموش میشه عاشق سیاست و⚖️ عدالت
psycho_thinker عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 3172 خسته شدم با 3تا بچه بخدا جونی نمونده برامحسرت میخورم دندونام زود خراب شدن تو 30 سالگی دارم دندون مصن ... شوهر من فقط ک اصرار بچه سوم بیاریم با حقوق کارگری
fatibano عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 9306 شوهر من فقط ک اصرار بچه سوم بیاریم با حقوق کارگری من دوقلو داشتم ...یدونه بعدش اوردماین طفلیا گناهی ندارن خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
psycho_thinker عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 3172 اتو کشیدن موهام الان تموم شد 🥴🥴بعد برم پاساژ ببینم اون دامنی که برای عید میخواستم رو شارژ کرده یا ... جای منم بچرخ پول ندارم تا سر کوچه برم 🥲
psycho_thinker عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 3172 من دوقلو داشتم ...یدونه بعدش اوردماین طفلیا گناهی ندارن سخته عزیزم خیلی آدم خسته میشه خدا بهتون سلامتی بده
fatibano عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 9306 سخته عزیزم خیلی آدم خسته میشه خدا بهتون سلامتی بده بچه ها خیلی اذیت ندارنخودم افتادم گوشه خونه دندونامو کشیدم داغون ترینم 💔 خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
goooliii عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 5109 خسته شدم با 3تا بچه بخدا جونی نمونده برامحسرت میخورم دندونام زود خراب شدن تو 30 سالگی دارم دندون مصن ... عزیزم الان همه مون درگیر مشکلات زیادیم میفهمیم همو سوره واقعه رو بخون زیاد یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 🧡
solall عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 653 جای منم بچرخ پول ندارم تا سر کوچه برم 🥲 عزیزدلم🫂خدا ببخشه برات به عالمهشاغل نیستی؟برو بیرون چرخ بزن انقدر هوا خوبه من نشسته بودم کنج خونه حالم بد بود ولی از وقتی میرم بیرون فقط دور میزنم خیلی حال و هوام عوض شدههیچی هم نخریدم هنوزها ولی آدم سرزنده میشه آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍
fatibano عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 9306 عزیزم الان همه مون درگیر مشکلات زیادیم میفهمیم همو سوره واقعه رو بخون زیاد میدونم گلم ولی کمتر کسی پیدا میشه تو 30 سالگی دندوناشو بکشه مصنوعی بذاره😓 😓 😓 تازه همین دندون مصنوعی ام دارن گرون میکنن والله خسته ام💔 💔 💔 💔 خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚