2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزن حتما

منم طبیعی دوست دارم یه کلینیک زیبایی که برای لیزر رفته بودم ازشون پرسیدم زنه کلی به تمسخر گرفت که نیم سی سی هیچی نیست و همش جذب میشه و این حرفا ولی من بیشتر فکرکنم بخاطر جیب خودش داشت چونه میزد که منو از نیم سی سی منصرف کنه میگفت حداقل ۱ سی سی به بالا باید بزنی

منم طبیعی دوست دارم یه کلینیک زیبایی که برای لیزر رفته بودم ازشون پرسیدم زنه کلی به تمسخر گرفت که نی ...

غلط کرده😂اون برا پول خودش میگه

منم حتی اگه بخوام یک سی سی بزنم

اول نیم میزنم بعد یکی دوماه بعد نیم دیگه رو میزنم

اینجوری قشنگتر میشینه و طبیعی تره

هیچیییییی نمیمونه هیچی

همش جذب میشه اگ اولین بارته

من ۱ سیسی زدم، جذب شد بعد دوهفته رفتم ترمیم بازم جذب شد، با اینکه فیلر خیلی خوب زدم، دوهفته قبلش نزن ۱ ماه قبلش بزن بهتره تا جا بیوفته

کاربری نمیدونم چندم🥱 البته میدونم، فک کنم ۶ ام😭

هیچیییییی نمیمونه هیچی همش جذب میشه اگ اولین بارته من ۱ سیسی زدم، جذب شد بعد دوهفته رفتم ترمیم بازم ...

اولین بار یک سال پیش همین موقع یک سی سی زدم

حس میکنم تو لب پایینیم هنوز آثارش هست

الان میخوام نیم بزنم

درست گفته کلینیکه نیم سی سی هیچی نیست .. من یک سی سی زدم لب بالا اصلا نداشتم هر کس میبینه میگه چه قد ...

درست میگی اگ لب باریک باشه نیم سی سی اصلا چیزی نیست باید حداقل یک یا یک و نیم رو زد

ولی من لبام باریک نیست و بیشتر برای اصلاح فرمش میخواستم

درست میگی اگ لب باریک باشه نیم سی سی اصلا چیزی نیست باید حداقل یک یا یک و نیم رو زد ولی من لبام باری ...

باز با دکترت مشورت کن در کل یک سی سی زیاد نمیشه... من فقط لب بالا نداشتم بالارو یک سی سی زدم مثل پایین شد... گول اولش هم نخور تا یک ماه بیشترش جذب میشه... برای عید میخوای جا بیفته الان باید بزنی