یه چیزی می بینن که با خودشون تفاوت داره بخاطر همونه من خودم میرم بیرون به پوششم زل میزنن
خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱
خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱
بله تو شهرهای بزرگ به چادری ها یه جوری نگاه میکنن.اونم ی مشکل دیگس 🙄
من چادر هم دارم اما اکثر اوقات پوششم از چادر هم شرعی تره بازم زل میزنن کلا بعضی ها مشکل دارن
مردم شهری ک همه در آن میلنگند،به کسی که راست راه میرود میخندند
هعی گفتی من حتی تحقیر هاشونم خندیدن هاشون تیکه هاشون همه رو به جون میخرم فکر کردن با این چیزا من میرم عین خودشون میشم
هعی گفتی من حتی تحقیر هاشونم خندیدن هاشون تیکه هاشون همه رو به جون میخرم فکر کردن با این چیزا من میر ...
ن اینکه خودشون خیلی پاکن آخه؟؟؟
از بالا دادن مچ شلوار شروع شد..بعد لخت کردن موها...بعد کوتاه کردن لباس ها...توسط صد تا کفتار هم همیشه دندون براشون تیز کردن...روز ب روز پوششون بدتر میشه، امنیت بدتر..
ن اینکه خودشون خیلی پاکن آخه؟؟؟از بالا دادن مچ شلوار شروع شد..بعد لخت کردن موها...بعد کوتاه کردن لبا ...
اونا درکی از این چیزا ندارن میگن موسی به دین خود عیسی به دین خود ما هم که کاری بهشون نداریم ولی اونا به ما کار دارن