__ژرف__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 561 عنوان روانشناسی 🕊 94 بازدید | 21 پست تجربه دارین درمورد این رشته ؟چیزی راجبش میدونین ؟ممنون می شم نظرتونو بدونم بیدەنگم ، بەلام پر ، پر پر ، پر لە هیچ :) 🍃 1404/11/30 | 13:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سایه۱۳۷۲ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 6046 دارم برای کنکورش میخونم نمیدونم والا چی بگمهرکسی یچیزی میگه 🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهای زمین 💚
هویج_پلو_ عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 2994 باید خیلی بخونی تا ب جایی برسی من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم نمیذارم که ببینی کسی عاشق تر از من...
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 50498 یکی از رشته های مورد علاقمهاغلب هم مطالعه آزادم از کتابهاییه که مضمونش روانشناسیه.واحد های مربوط بهش تو دانشگاه رو با عشق پاس کردم😍رشته ی خوبیه با درسهای جذابهر چی میخونی بیشتر دوس داری ادامه بدی ابعاد شخصیتت هم برات روشن تر میشه «ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»
__ژرف__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 561 دارم برای کنکورش میخونم نمیدونم والا چی بگمهرکسی یچیزی میگه منم همینطور بیدەنگم ، بەلام پر ، پر پر ، پر لە هیچ :) 🍃
__ژرف__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 561 ترم 4 روانشناسیم هیچی ازش نمیدونم😂😂 😂😂من فعلا کنکور ندادم اما از همین الان خیلی راجبش کتاب می خونمفکر می کنم بتونم باهاش ارتباط بگیرم چون خیلی چیزا یاد گرفتم از همین کتاب ها و... بیدەنگم ، بەلام پر ، پر پر ، پر لە هیچ :) 🍃
__ژرف__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 561 یکی از رشته های مورد علاقمهاغلب هم مطالعه آزادم از کتابهاییه که مضمونش روانشناسیه.واحد های مربوط بهش ... چقدر خوببب ایولمرسی خیلی عالی واقعا ممنونم❤❤ بیدەنگم ، بەلام پر ، پر پر ، پر لە هیچ :) 🍃
حسود_آقامون عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 8911 😂😂من فعلا کنکور ندادم اما از همین الان خیلی راجبش کتاب می خونمفکر می کنم بتونم باهاش ارتباط بگیرم ... بببین در کل رشته خوبیهچیزای خیلی مفیدی یاد میگیری. 🦋🌱
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 50498 چقدر خوببب ایولمرسی خیلی عالی واقعا ممنونم❤❤ خواهش میکنم عزیزم موفق باشی ❤️ «ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»
__ژرف__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 561 بببین در کل رشته خوبیهچیزای خیلی مفیدی یاد میگیری. اره دقیقاباهام میخونهامیدوارم قبول بشم بیدەنگم ، بەلام پر ، پر پر ، پر لە هیچ :) 🍃
__ژرف__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 561 خواهش میکنم عزیزم موفق باشی ❤️ فدای شما♥️یکی از مشکلاتم اینه خیلی زیاد میخونم قبول شم ولی باز حس می کنم به جایی نمیرسم🤦♀️ بیدەنگم ، بەلام پر ، پر پر ، پر لە هیچ :) 🍃
__ژرف__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 561 باید خیلی بخونی تا ب جایی برسی دقیقاا بیدەنگم ، بەلام پر ، پر پر ، پر لە هیچ :) 🍃
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 50498 فدای شما♥️یکی از مشکلاتم اینه خیلی زیاد میخونم قبول شم ولی باز حس می کنم به جایی نمیرسم🤦♀️ چرا این حسو داری عزیزم؟تلاشت درست و اصولی باشه قطعا نتیجه خوبی در انتظارته❤️فقط چند وقت یکبار مسیری که رفتی و مسیری که مونده رو چک کن که نقاط ضعفتو بدونی و تو ادامه مسیر برطرفش کنی.از تراز امتحانات نهایی هم نهایت استفاده رو ببر «ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»
__ژرف__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 561 چرا این حسو داری عزیزم؟تلاشت درست و اصولی باشه قطعا نتیجه خوبی در انتظارته❤️فقط چند وقت یکبار مسیری ... نمیدونم واقعامرسی بابت نظر حتما این کارو می کنم ♥️ بیدەنگم ، بەلام پر ، پر پر ، پر لە هیچ :) 🍃