2777
2789
عنوان

شعور ندارن

90 بازدید | 12 پست

بچه هاشون آدم رو اذیت میکنه ،بعد میگی فلانی بچهت رو ادب کن همچین دهن جر میده ک انگار بچه یکی دیگه همچین کاری کرده..متنفرررم از کسایی که بچه هاشون رو تربیت نمیکنن،بزرگ میشن ،تبدیل میشن ب همینایی ک میرن دم در مدرسه هاا

گهی چو ابر سرگردان...

ببر پشت خودت ادبش کن

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از بچه های بیشعور متنفرم

از بچه های بیشعور با مادر بی فکر ده هزار برابر بیشتر متنفرم

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

چمد تا نیشگون گرفتم از بچهه،مادره میگف نزنش 😬😬

خوبه دیگه دلت خنک شده

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

منکه همیشه بچمو کنترل میکنم چون سختمه کسی چپ نگاش کنه ...اما خب اونقدر درک دارم ک بدونم دخترم نباید بی ادبی کنه و کسی رو اذیت کنه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
خوبه دیگه دلت خنک شده

آخه حرسم میگیره خیلی..میگم بچت اذیت کرده

میگه ولش کن بچس

یه بارم همون بچه موهامو از پشت گرف تو مجلس نزدیک بود زمین بخورم😵💫

گهی چو ابر سرگردان...