2777
2789
عنوان

بچه‌ها بیاید😭😭

96 بازدید | 8 پست

آقا من امسال کنکور دارم تازه یک ماه مشاور گرفتم بعد اینم کار خاصی واقعا نمیکنه..

نه اینکه بد باشه ولی اون برنامهریزی حرفهای که مثلا تمام درسارو از هر پایه ای با زمانبندی و تعداد تست مشخص برام بفرسته نیست

خودم بازم مجبورم برنامهریزی کنم

ولی از نظر اخلاقی و حمایتی خیلی محشره

میترسم از دستش بدم بعدا حسرت بخورم چرا ی دوماه دیگه مشاور نگرفتم بنظرتون واقعا نیازه

کسی میتونه واسه جمعبندی بعد عید کمکم کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشاور منم اینطوری بود لغو گردم ولی گهگاهی وضعیتمو میپرسه

آخی...

الانم داری میخونی؟!

امروز داشتم باهاش صحبت میکردم گفت من ۸۰ تا دانش آموز دارمممممممم

فک نکنم اگه رتبه هم شدم یادش به من باشه

آخی...الانم داری میخونی؟!امروز داشتم باهاش صحبت میکردم گفت من ۸۰ تا دانش آموز دارممممممممفک نکنم اگه ...

اینم تنهایی ۴۰ تا داشت برا بقیه هم پشتیبان گذاشته بود نظارت میکرد

هفته پیش زنگ زد باهام صحبت کرد راهنماییم کرد خودم برنامه ریزی کردم ولی الان حال روحیم خوب نیست نمیتونم بخونم همش استرس دارم و قلبم یه جوری میشه ولی باید بخونم تا دی خیلی خوب خوندم از دی افت کردم باید بلند شم 💔

تو رشته ات چیه

نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید

اینم تنهایی ۴۰ تا داشت برا بقیه هم پشتیبان گذاشته بود نظارت میکردهفته پیش زنگ زد باهام صحبت کرد راهن ...

ای بابا منم این هفته همینجوری شدم

کراشم رفته خارج من مثل احمقا نگران اونم😶😶😶

رشتم انسانیه تو چی میخونی

کاش یکی پیدا میشد باهم بخونیم

ای بابا منم این هفته همینجوری شدمکراشم رفته خارج من مثل احمقا نگران اونم😶😶😶رشتم انسانیه تو چی میخ ...

منم با یکی قطع ارتباط کردم گه سر همین درس باهاش آشنا شده بودم

من رشتم تجربیه راستش

نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید

منم با یکی قطع ارتباط کردم گه سر همین درس باهاش آشنا شده بودممن رشتم تجربیه راستش

چرا قطع ارتباط کردی..!

منم تازه شروع کردم به خوندن با دخترعموم

امیدوارم وسط راه نزنیم به تیپ و تاپ هم