2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب بسلامتی منتظر اونم که بیاد بگه مال خیلی وقت پیش و تکراریه ....میدونم عامو میدونم😁

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕

سرویس شدیم با کیت و مگان!

بابا آی کیوی شما چنده واقعا؟! کیت مارک لباسش فقط برندش چندین هزار دلاره! می خواین تکراری نپوشه؟!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
اصلا هم بی کلاسی نیست من بعضی لباسامو تا نخ نما شدن میپوشم ولی همیشه تمیز و خوشبو و اتو شده

اره صد در صد ولی بعضیا هم اینجوری فک میکنن 😑 متاسفانه

این متنا نوشته شده از یه آقا هست،یکی باید بهشون بگه شماها هم از همونجاها واسمون لباسارو بخرید جای ۴بار ده بار میپوشیم ما هم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
سرویس شدیم با کیت و مگان! بابا آی کیوی شما چنده واقعا؟! کیت مارک لباسش فقط برندش چندین هزار دلاره! ...

جنبه طنز مطلبو ببینید 

من یه مدت دبی زندگی میکردم دوستای خر پولم داشتم ...لباسای چند میلیونی رو یبار میپوشیدن یعنی ...هستن از این آدما .....

یبار میپوشیدن بعد همه رو جمع میکردن میدادن فقیری میبردند انجمن خیریه چون براشو بی کلاس بود دوبار بپوشن 

تنها نکته ی مثبتشونم همین بود ک فقیرا یه سودی میبردند

این متنا نوشته شده از یه آقا هست،ئکی باید بهشون بگه ظما هم از همونجا واسمون لباسارو بخرید جای ۴بار د ...

برای سلامتی باباها، مامانها، نی نی هاشون، باباها و مامانهای منتظر، نی نی های تو راهی یه صلوات بفرستین  
جنبه طنز مطلبو ببینید  من یه مدت دبی زندگی میکردم دوستای خر پولم داشتم ...لباسای چند میلیونی ر ...

اصلا به کسی مربوط نیس یه نفر یه دست لباس و چنبار میپوشه

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
اصلا به کسی مربوط نیس یه نفر یه دست لباس و چنبار میپوشه

چرا شلوغش کردی خواهر 😁

من انقدر لباسهای زیبا دارم اما برام تنگ شدن تو این سه ماه ۷ کیلو چاق شدم چکار کنم    

لاغر کن حیفه