2777
2789
عنوان

کینه

86 بازدید | 11 پست

من از شوهرم کینه دارم دلم باهاش صاف نیست با اینکه اخلاقش بهتر شده ولی خب من نتونستم ببخشمش و سر احبار باهاش زندگی میکنم و عذاب وجدان میکشم از اینکه مجبوری بهش میگم دوستدارم. بگید چجوری میشه کینه رو از بین برد

این آقا که شوهرم هست خیلی خیلی اذیتم کرده هزار بار کتکم زده ولی میدونید از چی ناراحتم بیشتر کتک هاش رو بخاطر حرفای مادرش و خواهراش خوردم و از این نظر حتی اگه شوهرم بمیره هم گریه نمیکنم چون دل خوشی ازش ندارم

حق داری یه چیزا از دل ادم پاک.نمیشه خودتو نبتید زور کنی سازش کن ولی نبخش تا وقتی ب مرور یکم اروم تر شه قلبت

مامان دوتا کوجولوی دوست داشتنی که یکیش تو راهه😍 لطفا برای سالم بدنیا اومدنش دعا کنید💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری یه چیزا از دل ادم پاک.نمیشه خودتو نبتید زور کنی سازش کن ولی نبخش تا وقتی ب مرور یکم اروم تر ...

آروم نمیشه شوهرم یه عالمه برام طلا خریده اما به چشمم نمیاد بگو چکارکنم یعنی من رفتارم نرماله ؟

ببخش و خودتو راحت کن

خیلی سعی کردم نمیشه اون جایگاهی که قبلا داشت نداره. دلمو شکسته. زمانی از قلبم پرتش کردم دور که زنگ زد به مادرش و گفت دعوا کردیم اونم گفت طلاقش بده اون دختر خوبی نیست و بزن پرتش کن دور و شوهرم یخ عالمه کتکم زد

خیلی سعی کردم نمیشه اون جایگاهی که قبلا داشت نداره. دلمو شکسته. زمانی از قلبم پرتش کردم دور که زنگ ز ...

منم دل خوشی ندارم ازش ولی بیخیال شدم اینجوری خودم عذاب میکشم برن به درک

به خودت و حال خوبت برس مردا همینن درست نمیشن

منم دل خوشی ندارم ازش ولی بیخیال شدم اینجوری خودم عذاب میکشم برن به درک به خودت و حال خوبت برس مردا ...

ببین انقد ازش متنفرم که تصادف کرده بود آرزو داشتم برنگرده خونه. حتی زنگ نزدم ببینم مرده یا زندست بحث تنفره و این حس رو خودش ایجاد کرده هرکاری هم میکنه من قلبم درست نمیشه چون یادمه چجوری منو جلو خواهراش زد

عزیزم حق داری 😔خدا نسل این جور ادما رو منقرض کنه

برعکس اینجور آدما هیچیشون نمیشه.

بهم محبت میکنه هرچی میگم انجام میده ولی ی زمان هایی هم بدجور عصبی میشه شاید اگر غصبی نمیشد میتونستم آروم بشم در آرامش ببخشمش ولی من تنش دارم استرس دارم دارم تو فشار زندگی میکنم نمیفهمه چمه کلا من نمیفهمه