2777
2789
عنوان

تب پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 21 پست
امشب یهو مقاوم شد اره مدلش این بود ولی پنج شیش ماهه مربضی هاش؟خفیف میشدن و با یه استا ساده پایین میو ...

اونی ک با استا ساده پایین میومد ممکنه وویروسی چیزی بوده باشع

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

ببین من پسرم از ۳ سالگی اینا ماهی ۱ بار تب مقاوم داشت الان شده هر ۶ماه....دکتر از همون ۳ سالگی تشخیص ...

این همه دکتر بردم اخه هشکدوم نگفتم کلی ازمایش

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این همه دکتر بردم اخه هشکدوم نگفتم کلی ازمایش

منم همین شد بخدا...انقدر دکتر بردم انقدر آزمایش دادن یکی ک میگفت حساسیت به گوجه و توت فرنگی و شکلات و اینا داره ۱ ماه به بچه هیچکدوم از آلری زا ها رو ندادم دوباره تب کرد اعصابم خورد شده بود...یه دکتری بود بردم پیشش با گرفتم علائم بالینی در جا گفت همینه...بعد آزمایش رو نگاه کرد مطمئن شد....خودت تو نت سرچ کنی علائم رو بخونی متوجه میشی هست یا نه..من از قبل تشخیص دکتر دیم خودم شک کرده بودم طبق علائم

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

البته شروع تب بدون هیچ علائمی هست..بچه ای ک ۱ ساع پیش کاملا خوب بود الان یهو تب میکنه...اولش اصلا گلو درد نداره و فقط کم کم اشتهاش کم میشه..در اثر تب زیاد ممکنه آفت بزنه..و بعد از روز سوم تقریبا گلوش هم التهابی بشه و پزشک با گلو درد اشتباه بگیره

البته شروع تب بدون هیچ علائمی هست..بچه ای ک ۱ ساع پیش کاملا خوب بود الان یهو تب میکنه...اولش اصلا گل ...

تب به تنهایی خیلی کم پیش میاد اکثرا علائمای دیگم داره

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

تب به تنهایی خیلی کم پیش میاد اکثرا علائمای دیگم داره

اهان درسته عزیزم

انشاالله که خیلی زود ازش رد شه و راحت شین🙏