2777
2789
عنوان

تب پسرم

75 بازدید | 21 پست

۷سالشه چند وقت بود تب های مقاوم نداشت صبح تب خفیف داشت استا دادم تا شب تب نداشت ۱۲ استا دادم خوابید ۴ حس کردم گرمه باز شربت استا دادم ولی تب بالاس و پایین نیومده لرز داره شربت بروفنم ندارم . شیاف دیکلو میشه زد براش الان؟

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اگه تبش زیاده و با شربت نیومده پایین براش بزار و چکش کن همش پا شویه هم کن

ینی شیاف دیکلو ۵۰ بزارم براش

تب مقاوم به تب بر؟؟

چند روز بعد خوب میشه معمولا؟ دمای بدنش چند میشه؟بچه تر بود بیشتر داشت این مدل نب رو؟

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

شیاف یهو میاره پایین حواست باشه ...میتونی به اورژانس هم زنگ بزنی شرایط رو بگی ....من یک بار این کار ...

والا قبلا چند بار زنگ زدم گفتن باید ببری دکتر

تب مقاوم به تب بر؟؟چند روز بعد خوب میشه معمولا؟ دمای بدنش چند میشه؟بچه تر بود بیشتر داشت این مدل نب ...

امشب یهو مقاوم شد اره مدلش این بود ولی پنج شیش ماهه مربضی هاش؟خفیف میشدن و با یه استا ساده پایین میومد الان امشب یهو تب بالا مقاوم و لرز

امشب یهو مقاوم شد اره مدلش این بود ولی پنج شیش ماهه مربضی هاش؟خفیف میشدن و با یه استا ساده پایین میو ...

ببین من پسرم از ۳ سالگی اینا ماهی ۱ بار تب مقاوم داشت الان شده هر ۶ماه....دکتر از همون ۳ سالگی تشخیص سندروم مارشال داده و تحتوکنترله بیماریش و گفته کم کم با بزرگ شدن از بین میره...میخوای سرچ کن در موردش شاید پسر شما هم در گیر این بیماری باشه

البته ک اصلا خطرناک یا نگران کننده نیس مخصوصا ک پسر شما هم بزرگ شده

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭