narmin75 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 37 عنوان کیست 1 بازدید | 4 پست خانما چیست ساده بدون سپتا و جز سالید با ابعاد ۲۴×۳۰mm در تخمدان راست یعنی چی ؟سپتا ؟من کیست شکلاتی هم دارم.ایا منظورشهمونه ؟ امروز | 04:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ررستگاری عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 11220 علائمت برا کیست شکلاتی چی بود کیست سادس دفع میشه سپتا نداره اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏
narmin75 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 37 علائمت برا کیست شکلاتی چی بود کیست سادس دفع میشه سپتا نداره یعنی بدون دارو دفعه میشه ؟دو سال پیش ، به دفعه درد شدید و وحشتناک تو لگن و واژن ، زیر شکم گرفتم.درد نفس گیررررر.رفتم سونو .فهمیدم کیست شکلاتی دارم اون ماه لخته های خون زیاد داشتم.
ررستگاری عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 11220 یعنی بدون دارو دفعه میشه ؟دو سال پیش ، به دفعه درد شدید و وحشتناک تو لگن و واژن ، زیر شکم گرفتم.درد ... من درد ندارم ولی شدید لخته دارم ک ضخامت رحم برام زده و کیست ولی جنسش معلوم نی و ۲ماهه پریودم اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏
ررستگاری عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 11220 یعنی بدون دارو دفعه میشه ؟دو سال پیش ، به دفعه درد شدید و وحشتناک تو لگن و واژن ، زیر شکم گرفتم.درد ... اره اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏