2777
2789
عنوان

مادروسواسی

100 بازدید | 13 پست

من خیلی روغذای بچم حساسم وعذاب وجدان میشم همش حس میکنم گرسنس خیلی روی روحیه من اثر گذاشته همش غصه میخورم بچمم بدغذا بزور بازی و... باید غذاشو بدم طوری نیست خودش بشینه بخوره یکی بیادراهنماییم کنه خیلی عذاب میکشم بخدا

بچمم۴سالشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه چند روز اصلا بهش غذا نده خودش گشنش بشه میره میخورهغذا براش بکش بگو هر وقت گشنت شد غذا رو اپن خودت ...

نمیخوره بخدا

نمیفهمم چیکارش کنم همش نه روی زبونشه

حمام باید ی روزکامل خودمو جربدم ک بره دسشویی هم همینطورغذاشم باید بذارم دهنش باخونواده شوهرم زندگی میکنیم همش اونجاست تایچی بگم شوهرم میپره ب خودم اصلاتربیت بچه براش ی درصدمهم نیست

خودتو پیر نکن من کردم بخدا جگرم خون شد ...ناراحتی اعصاب گرفتم نخورد که نخورد ۲ سالش بود حاضر بودم نون خالی تلید کنم بخور ....اما نخورد ..تا اینکه کم کم خودش خوب شد الان ۱۰ سالشه دخترم هست جلوش میگیرم میگم بخدا چاق میشی اسیر میشم نخور آنقدر😂😂

روانشاس

من خودم سر وسواس داشتم روانی میشدم الان دکتر میرم قرص میخورم و طب سنتی میرم خیلی بهترم

البته من خیلی بدجور بودم برای شما اگه فقط همین ی مورد باشه فک میکنم با روانشاس اوکی بشه

خودتو پیر نکن من کردم بخدا جگرم خون شد ...ناراحتی اعصاب گرفتم نخورد که نخورد ۲ سالش بود حاضر بودم نو ...

هعی خواهردارم روانی میشم

خیلی حساسم

کاش درست شه

بااین سن هنوز باید غذا بذارم دهنش

روانشاسمن خودم سر وسواس داشتم روانی میشدم الان دکتر میرم قرص میخورم و طب سنتی میرم خیلی بهترمالبته م ...

ن منم چیزا دیگم هست

ولی ریشه اصلیش رفتارا شوهرمو بچم هستن

ی چن روزی سپردم بچه رودست شوهرم ینی دیدم عصابم انقد راحته

نمیخوره بخدا نمیفهمم چیکارش کنم همش نه روی زبونشهحمام باید ی روزکامل خودمو جربدم ک بره دسشویی هم همی ...

بخدا که میخوره امتحان کن

بزار این دور باطل تموم شه

من پسرم غذا نمیخور همش شوهرم دهنش میزاشت اخه یه روز گفتم ولش کن اینجوری عادت میکنه دعوامون شد

دیگه نداد

الان خودش من خواب باشم سفره پهن مبکنه صبحونه میخوره

و

....

بخدا که میخوره امتحان کن بزار این دور باطل تموم شهمن پسرم غذا نمیخور همش شوهرم دهنش میزاشت اخه یه رو ...

پسرتون چن سالشه

بچم وضعیتش فرق داره باخانواده شوهرم زندگی میکنیم خودمم ی درصد راحت نیسم خیلی عذاب میکشم سرهرچی

ن منم چیزا دیگم هستولی ریشه اصلیش رفتارا شوهرمو بچم هستنی چن روزی سپردم بچه رودست شوهرم ینی دیدم عصا ...

ای بابا

ولی حتما درمانش رو جدی بگیر

طب سنتی هم ی سر بزن از این دکترای ماهر ک مدرک دارن ن این عطاریا