2777
2789
عنوان

کنکوریای تجربی

97 بازدید | 13 پست

واسه جمع بندی اماده شوین؟چقدر از مباحثتون مونده؟مشاورای شما نظرشون راجب تاریخ شروع جمع بندی کیه؟

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اکانت واگذار شده .تاپیک های قبل از بهمن ۱۴۰۴ متعلق به من نیست در حال پاکسازیشون هستم

امشب تلفنی حرف زدیم

گفتن ب امید خدا از هفته سوم اسفند

یه دختر پر تلاش که آرزوش قبولی رشته و دانشگاه مورد علاقشه🥹 تو بجنگ برای هدف قشنگت، اون بالا سری هم دستتو میگیره کمکت میکنه 💓اگه دیدین زياد دارم پست میذارم بهم بگین چون اینجا فقط برای تایم استراحتامه و امسال سر هدفم و کنکور  خیلی جدی ام💝 خدایا شکرت برای بودنت🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تا لحظه آخر پیش روی دارم،😂

🤣🤣🤣منم مباحث جدید رو بیشتر از مرور دوست دارم

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اکانت واگذار شده .تاپیک های قبل از بهمن ۱۴۰۴ متعلق به من نیست در حال پاکسازیشون هستم

امشب تلفنی حرف زدیمگفتن ب امید خدا از هفته سوم اسفند

به امید خدا

تقریبا میشه همون ۲۲ اسفند اینا که قلمچی هم در نظر گرفته

ولی مرور خیلی خیلی مهم تره .من مباحث نیم سال دوم تخصصی م مونده باید اسفند بخونم

منم یه چند فصلی عقب افتادگی دارم ولی میخوام زود جمع بندی شروع بشه که یکم از این استرسم کم بشه

به امید خدا تقریبا میشه همون ۲۲ اسفند اینا که قلمچی هم در نظر گرفته

اره دقیقا

پوستم کنده شد ولی🤣

یه دختر پر تلاش که آرزوش قبولی رشته و دانشگاه مورد علاقشه🥹 تو بجنگ برای هدف قشنگت، اون بالا سری هم دستتو میگیره کمکت میکنه 💓اگه دیدین زياد دارم پست میذارم بهم بگین چون اینجا فقط برای تایم استراحتامه و امسال سر هدفم و کنکور  خیلی جدی ام💝 خدایا شکرت برای بودنت🌸

من که هنوز دارم میرم هروقت تموم شد جمع بندیو شروع میکنم 😑

طبق چه برنامه ای میری؟ قلمچی؟

اره دقیقاپوستم کنده شد ولی🤣

منم دیگه تصمیم گرفتم صرفا دلمو به پیشروی نرمال قلمچی خوش نکنم چون کند پیش میره اون

قلمچی که داره میدوهدیگه این آخرا خودم پیش میرم

موفق باشی عزیزم