2777
2789
عنوان

کک و مک

197 بازدید | 15 پست

من از بچگی تقریبا ۷ /۸ سالگی شایدم کمتر زیر چشمم کک و مک زد الان واقعا بهتر شده با ضد آفتاب و بهر حال مراقبت البته الان خب آفتاب کمتره یا خیلی خفیفه اما از این به بعد مخصوصا بعد از عید خب طبعا بیشتر میشه چه ضد آفتابی رو پیشنهاد میکنید که برای کک و مک واقعا خوب باشه که نزاره کک و مک برگرده

کره ای هم باشه ایرادی نداره 🙏🤍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من صورتم خیلی کک و مک داره خیلی زشت شدم بخدا چون خیلی هستن بینی لپ ها نمیدونم چه ضد آفتاب بزنم سینره ...

میگن بیوتی آف جوسان خوبه ایرانی هاهم بایودرما ، سان سیف ، ام کیو هم شنیدم من یه چیزی میخوام محافظت داشته باشه

من صورتم خیلی کک و مک داره خیلی زشت شدم بخدا چون خیلی هستن بینی لپ ها نمیدونم چه ضد آفتاب بزنم سینره ...

منم خیلی داشتم تو خونه ضدافتاب زدم بی رنگ روزی دوبار خیلی کم رنگ شدن