2777
2789
عنوان

وقت اذان

84 بازدید | 17 پست

دعا کنید منم خونه دار بشم ناراحتم از مستاجری و اینکه وقتی تاپیک دوستان و عکساشون رو راجع به خونه هاشون دیدم دلم خونه خواست وسیله شیک خواست😔😕😕

یادش بخیر ..روزای گرم تابستون جلو پنکه مینشستیم و با هیجان توی پنکه می گفتیم 😲😲😲آاآاآاآاآاآاآ الانم اگه پنکه گیرم بیاد همین کار رو میکنم بیخیال بزار بگن دیووونس
ان شاءالله عزیزم🌹🙏

ممنون

یادش بخیر ..روزای گرم تابستون جلو پنکه مینشستیم و با هیجان توی پنکه می گفتیم 😲😲😲آاآاآاآاآاآاآ الانم اگه پنکه گیرم بیاد همین کار رو میکنم بیخیال بزار بگن دیووونس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله هرچه زودتر عزیزم ولی اونا واقعا استثنا هستن تو این اوضاع

چرا ما نمیتونیم...من بعد‌هفت سال  تازه تخت خواب خریدم قسطی

ان شاالله سال دیگه همین موقع خونه خودتون باشین

فدای مهربونیات

ان شالله زووووود خدا بهتون خونه شیک میده با دل خوش هزاران سال توش زندگی میکنین

لطفا منم دعا کنین امضامو زندگی داداشام خوب شه و عروس شم😍

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
ممنون

عزیزم.من الان تقریبا 10صفحه اولشو دیدم.واقعا چیز جذابی ندیدم.

اگه اذیتت میکنه و تاثیر توی روحیت میزاره نبین.

لوازم نو خوب هستن ولی مهم محیط خونه شاده که خیلی ها ندارن.

لوازم حتی اگه قدیمی.

خونه حتی کوچیک.

یه خانوم با سلیقه و هنرمند جوری میچینه یا طراحیش میکنه یا واسش چیزی میبافه که لاکچری ترین خونه بشه.

یکم چیزای گوگولی و فانتزی برای وسایل بباف.چیز میز زیاده تو اینترنت بزن.

شوقت زیاد میشه مطمئن باش

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
2790
2778
2791
2779
2792