2777
2789
عنوان

همسرم

145 بازدید | 17 پست

از صبح ساعت ۸ سرکار بودش تا ۸ شی بعدشم رف باشگاه تا ۱۱ برگشتنی گفتم بیاد ببینمش حتی شامم نخورده بود و خیلیییی خسته بود منم کادو گرفته بودم براش کفتم همین امشب بدمش خسته اس یکم خوشحال بشه جون بگیره بعد بهش دادم تشکر کرد ولی ذوق نه

نمدونم خوشش اومد یا ن بنطرتون بپرسم ازش🙃🙁

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خستس ولشکن تا خودش واکنش نشون بده

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️

خسته بوده طبیعیه

فککنم زمان خوبید انتخاب نکردی واسه کادو دادن که واکنش مد نظرتو نگرفتی

در جنگ شرف، بی طرفان بی شرفانند🇵🇸/ https://eitaa.com/hosein_darabi/31162/ من مطمئنم خدا جبران میکنه❤️‍🩹/رمز کاربری قبلی یادم رفته

مردا ذوقشون کمه 🥲

نمدونم خیلیییم خسته بود حتی شامم نخورده بود🥲 بنظرت حسته بود یا خوشش نیومده

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بیخیالبعد ۱۴ ۱۵ ساعت کار و ورزش ادم جلو چشمشو به زور ببینه ذوق که هیج

اوم راستم میگیی🥲 میگم فردا بپرسم ازش ک دوس داشته یا ن

نمدونم خیلیییم خسته بود حتی شامم نخورده بود🥲 بنظرت حسته بود یا خوشش نیومده

خسته بود خودتو بزار سرجاش ۱۲ ساعت کار و بعدش باشگاه آدم اصلا نای حرف زدنم نداره خودتو ناراحت نکن عزیزم تازه اونا که مثل ما نیستن اکثرا نمیتونن خیلی ذوقشونو ابراز کنن

اره خسته بود برو ناز نازیش کن🫠😂

پیشم نیسشش🥲🙁 صبحم باز باید بره سرکار انقد دلم میسوزه براش

نه خستس ولشکن تا خودش واکنش نشون بده

اوم منم چیزیش نکفتمم امیدوارم فردا بگه

خسته بوده طبیعیهفککنم زمان خوبید انتخاب نکردی واسه کادو دادن که واکنش مد نظرتو نگرفتی

ارهه درسته منم با خودم گفتم خسته اس الان بدم بهش شاید یکم خوشحال شدش

خسته بود خودتو بزار سرجاش ۱۲ ساعت کار و بعدش باشگاه آدم اصلا نای حرف زدنم نداره خودتو ناراحت نکن عزی ...

واییی ارههه دورش بگردم ک انقد زحمت میکسه🫠🥲