2777
2789
عنوان

همسرم

329 بازدید | 18 پست

از صبح ساعت ۸ سرکار بودش تا ۸ شی بعدشم رف باشگاه تا ۱۱ برگشتنی گفتم بیاد ببینمش حتی شامم نخورده بود و خیلیییی خسته بود منم کادو گرفته بودم براش کفتم همین امشب بدمش خسته اس یکم خوشحال بشه جون بگیره بعد بهش دادم تشکر کرد ولی ذوق نه

نمدونم خوشش اومد یا ن بنطرتون بپرسم ازش🙃🙁

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خستس ولشکن تا خودش واکنش نشون بده

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️

خسته بوده طبیعیه

فککنم زمان خوبید انتخاب نکردی واسه کادو دادن که واکنش مد نظرتو نگرفتی

در جنگ شرف، بی طرفان بی شرفانند🇵🇸/ https://eitaa.com/hosein_darabi/31162/ من مطمئنم خدا جبران میکنه❤️‍🩹/رمز کاربری قبلی یادم رفته

بیخیالبعد ۱۴ ۱۵ ساعت کار و ورزش ادم جلو چشمشو به زور ببینه ذوق که هیج

اوم راستم میگیی🥲 میگم فردا بپرسم ازش ک دوس داشته یا ن

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

نمدونم خیلیییم خسته بود حتی شامم نخورده بود🥲 بنظرت حسته بود یا خوشش نیومده

خسته بود خودتو بزار سرجاش ۱۲ ساعت کار و بعدش باشگاه آدم اصلا نای حرف زدنم نداره خودتو ناراحت نکن عزیزم تازه اونا که مثل ما نیستن اکثرا نمیتونن خیلی ذوقشونو ابراز کنن

خسته بوده طبیعیهفککنم زمان خوبید انتخاب نکردی واسه کادو دادن که واکنش مد نظرتو نگرفتی

ارهه درسته منم با خودم گفتم خسته اس الان بدم بهش شاید یکم خوشحال شدش

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

خسته بود خودتو بزار سرجاش ۱۲ ساعت کار و بعدش باشگاه آدم اصلا نای حرف زدنم نداره خودتو ناراحت نکن عزی ...

واییی ارههه دورش بگردم ک انقد زحمت میکسه🫠🥲

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز