2777
2789
عنوان

توروخدا بياببينننن

231 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من همه علائم بارداري رو دارم ؛از سينه درد وحشتناك تا حالت تهوع و دل درد و سرگيجه؛و گرگرفتگي و ابنا.دو روز هم از موعدك گذشته ولي بيبي چكم منفي ميشه همش.ازمايش خون هم يه هفته پيش دادم منفي بود.كسي بوده با وحود علائم تستاش منفي بشه؟؟

🙄🙄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره الکی به علایم دل نبند من خودم هر ماه توهم میزنم که تمام علایم رو دارم ولی نیستم😐😐😐😐

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

عزیزم ممکنه لقاحت دیر باشه. حالا بذار چند روز بگذره انشالله مثبت میشه

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
اره الکی به علایم دل نبند من خودم هر ماه توهم میزنم که تمام علایم رو دارم ولی نیستم😐😐😐😐

اصن توهم نيست چندبار حالم بد شده تا درمانگاه رفتم از سرگيجه و اينا.سينمم انقدر درد داره نميتونم دست بزنم؛لباس پوشيدني دادم هوا ميره.پري هم عقب افتاده

🙄🙄
منم بار اول منفی شد بی بی چکم،بعد دو سه روز مثبت شد

خب اون موقعا كه منفي ميشد علامت داشتي؟؟چون با خودم ميگه اون هورمونه بايد باشه كه علامت داشته باشم ديگه؛پس چرا منفي مسشه

🙄🙄