2777
2789
عنوان

سوجان

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 89 پست
قربان اصلا هم مظلوم نبودولی باید زنده میموند و خودش و خانواده اش زجر میکشیدن

مظلوم بووود😭

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
واااااای دقیقا همینو داشتم به مامانم میگفتمقیافشون جوری بود انگار میرفتن مجلس ختمتو چهره سهراب ذره ا ...

سهراب نگفت دوست داره ، چون حس میکرد به امانت اسفندیار خیانت میکنه

و اگه به طلا میگفت ، میترسید آبروش تو روستا بره

سهراب خیلی آروم و آبرودار بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سهراب نگفت دوست داره ، چون حس میکرد به امانت اسفندیار خیانت میکنهو اگه به طلا میگفت ، میترسید آبروش ...

آخه تا لحظه ی آخر به سوجانم نگف دوست دارم

طلا ک تو روستا نبود نمیرفت به همه اهل روستا بگه ک

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
مظلوم بووود😭

اصلاااا

خودش و خانواده اش گدا صفت بودن

پدرش و خودش مثل آفتاب پرست پشت کردن به برادر و دختر عموشون

توی مراسم های ختم بزور میومدن

با اینکه میدونست بچه زنده نمیمونه ، آبروی سوجان و تو روستا برد ،اونهمه استرس داد بهش

آخه تا لحظه ی آخر به سوجانم نگف دوست دارمطلا ک تو روستا نبود نمیرفت به همه اهل روستا بگه ک

دیگه سریال تلوزیونیه دیگه

انتظار داری تا اتاق خواب نشون بدن؟

همینکه اونجا گفت ناموسمه و بهش گفت سیب گل و فراموش کردم یعنی دوستت دارم

دیگه سریال تلوزیونیه دیگهانتظار داری تا اتاق خواب نشون بدن؟همینکه اونجا گفت ناموسمه و بهش گفت سیب گل ...

😂😂😂😂اتاق خواااب

انقد سریال نمایش خانگی دیدم توقعم بالا رفته

اره درست میگی غیر مستقیم حرفشو زد

سهراب نگفت دوست داره ، چون حس میکرد به امانت اسفندیار خیانت میکنهو اگه به طلا میگفت ، میترسید آبروش ...

کلا برا اینکه میشد از تو حرفای سهراب حس علاقه به سوجانو درآورد تفسیر و دقت زیاد به حرفاش لازم بود😂

کاش دیالوگهای راحت تری برا ابراز علاقشون مینوشتن نه چنین دیالوگهای دو پهلویی

آرزویم یک «شُدن » برای آرزوهای محالت🤍
دیگه سریال تلوزیونیه دیگهانتظار داری تا اتاق خواب نشون بدن؟همینکه اونجا گفت ناموسمه و بهش گفت سیب گل ...

دو تا کلمه دوست دارم و اینا که چیزی نبود بارها قربان چنین دیالوگهایی داشت

آرزویم یک «شُدن » برای آرزوهای محالت🤍
کلا برا اینکه میشد از تو حرفای سهراب حس علاقه به سوجانو درآورد تفسیر و دقت زیاد به حرفاش لازم بود😂 ...

چون میخواستن غیرت و ناموس پرستی نشون بدن

و اینکه ابراز علاقه اون موقع ها اونقدر آسون نبود

و اینکه نشون بدن روستایی بودن و ساده ، ابراز علاقه بلد نیستن

شما باید شرایط روستا رو درک کنی

اگه سهراب میگفت دوستت دارم

حرف میپیچید که سهراب از اول که کارگر بود به سوجان چشم داشته

و به قربان خیانت کردن و....

فرهنگ روستا رو در نظر بگیر

سوجان و قربان فامیل بودن ولی تو یه اتوبوس نمیتونستن بشینن

بیشتر بخاطر این بود بنظرم که

میخواستن قربان و وقیح و سهراب و سر به زیر نشون بدن

سهراب انقدر ساده و روستایی بود که حتی سواد نداشت ، بعدا یاد گرفت

کلا برا اینکه میشد از تو حرفای سهراب حس علاقه به سوجانو درآورد تفسیر و دقت زیاد به حرفاش لازم بود😂 ...

دقیقاا حرفاشونو میپیچوندن اصلا بی احساس و یخ بودن

چون میخواستن غیرت و ناموس پرستی نشون بدنو اینکه ابراز علاقه اون موقع ها اونقدر آسون نبود و اینکه نشو ...

درست میگی قصد نویسنده همین بوده