2777
2789
عنوان

دلم گرفت یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 30 پست
خخخ آخه فکر کن در حال رقصیدن به مشکلات فکر کنم که فایده نداره  فکر کنم باید برم رمان بخونم

نه ديگه اون لحظه ديگه به مشكلات فكر نميكنم كه،انقدر حواسم درگيرِ موزيك و رقصِ خنده دارِ خودم جلوي آيينه ميشه كلا مشكلات يادم ميره😂

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
نه ديگه اون لحظه ديگه به مشكلات فكر نميكنم كه،انقدر حواسم درگيرِ موزيك و رقصِ خنده دارِ خودم جلوي آي ...

عزیزم   

ایشالله همیشه به شادی   

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم     ایشالله همیشه به شادی    

فدات،ايشالا براي شما هم.ميگذره

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
 من زیاد اینجوری نمیشم  ایشالله مشکلاتت حل بشه فدات شم برات صلوات فرستادم

ممنون گلم مشکلات گره تو گره شدن تو زندگیمون موندیم کدوم حل کنیم

خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊
ي وقتايي به خودم ميام ميبينم انگار لَمس شدم،كلي بلند بلند يا توو دلم خودمو دعوا ميكنم،ميگم بيچاره تو ...

دعا کن برام بتونم داغون کردم خودمو با این اخلاقم افسرده شدم

دعا کن برام بتونم داغون کردم خودمو با این اخلاقم افسرده شدم

حتما ميتوني،راحت ترين كار براي ما زنا غصه خوردن و افسرده شدنه،سعيتو كن حتما نجات پيدا كني ازش،به هر روشي كه بلدي

دوای دردت فیلم دیدنه  ترجیحا فیلم کره ای :دی

راااااااااااااااااست میگی

چرااااا به فکررررر خودم نرسید؟

مرررررررسی خواهری

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
دوای دردت فیلم دیدنه  ترجیحا فیلم کره ای :دی

فیلم نداااااااااااااااارم   مگر اینکه آنلاین ببینم 

راااااااااااااااااست میگی چرااااا به فکررررر خودم نرسید؟ مرررررررسی خواهری

😍😍😍😍 

بجای آنلاین دیدن دانلودش کن خب 

من لپ تاپمو تا خرخره پر کردم از فیلم و سریال😂

قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍
😍😍😍😍  بجای آنلاین دیدن دانلودش کن خب  من لپ تاپمو تا خرخره پر کردم از فیلم و سریال😂

چشم

😍😍😍😍  بجای آنلاین دیدن دانلودش کن خب  من لپ تاپمو تا خرخره پر کردم از فیلم و سریال😂

دارم فیلم for ever my girl رو دانلود میکنم   

با اجازه از مدیر تاپیک

درمان میگرن کاملا تضمینی با ریشه گیاهی خاص و کم یاب

فقط بدونین که جوشونده این ریشه  واقعا معجزه می کنه و ارزش استفادشو داره

اونایم که استفادش کردن کاملا به این ریشه ایمان دارند

ایدی تلگرامیم‌ Kifsiz

شماره تلفن  جهت پیام دادن۰۹۰۱۵۹۰۵۹۴۱